Life

Mercur retrograd în zodia Taur! Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă greu de acceptat pentru zodii

Mercur va fi retrograd în zodia Taur din data de 20 aprilie. Camelia Pătrășcanu explică acest fenomen astrologic destul de complicat.
17.04.2023 | 11:15
Mercur retrograd in zodia Taur Camelia Patrascanu anunta o perioada greu de acceptat pentru zodii
Mercur retrograd pe 20 aprilie. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: farmersalmanac.com/ ASTRO-FANATIK. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur retrograd revine, de data aceasta în zodia Taur, din 20 aprilie 2023! Camelia Pătrășcanu a realizat cele mai importante previziuni cu ocazia acestui fenomen astrologic, în exclusivitate pentru FANATIK!

Mercur retrograd în Taur din 20 aprilie. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului

Mercur retrograd ne va da de furcă în perioada 20 aprilie-14 mai. Vrea să ne facă isteți în privința modului în care ne câștigăm banii. Nu trebuie să ne speriem pentru că ne mai răzgândim.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e retrograd Mercur, multe lucruri pot fi în favoarea noastră. Nu e rău să ne informăm mai mult, să cercetăm, mai ales dacă suntem în colaborare cu alții. Atunci când o planetă retrogradează, ea corectează.

Viața este infinită, ne surprinde în fiecare zi și poate aduce alte evenimente decât cele care au existat atunci când am luat în start. Mercur vrea să ne facă mai responsabili la capitolul bani și, în același timp, ne dă șansa să găsim cea mai bună cale care nu ne costă inutil, în timp.

ADVERTISEMENT

Ce ne aduce Mercur retrograd până pe 14 mai: Banii dau de furcă zodiilor

Pe de altă parte, ne invită să ne placă munca. Nu orice acțiune e potrivită pentru noi, trebuie să ne placă, să vină în întâmpinarea unei abilități sau a unui har. Putem învăța niște cunoștințe practice, de ce nu?

Pentru Berbeci, perioada este fructuoasă. Dau din coate pentru a câștiga bani. Au multe planete în zona banilor munciți. La final de aprilie și început de mai trebuie să fie atenți să nu cheltuiască inutil. Poate că vor ce e mai bun, dar nu are sens să facă niște cheltuieli ineficiente. Altfel, acțiunile lor pot avea succes și sunt bine corectate pe Mercur retrograd.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, Mercur retrograd vizează indirect banii. Are legătură mai mult cu atitudinea, cu firea lor. Sunt foarte rebeli. Nu ascultă de nimeni. Își ascultă propriul instinct și, în urma analizelor, se pot răzgândi. Ei se răzgândesc cel mai mult în această perioadă. E bine să aibă curajul să recunoască dacă ceva nu le mai convine.

Pentru Gemeni, Mercur retrograd e foarte reparator pentru sănătate, dar și pentru sănătatea financiară. Unii vor fi mai atenți la bani, la cum să facă să îi înmulțească. E într-o zonă discretă a hărții astrologice a Gemenilor, de aceea stau și se gândesc mai mult, fac cercetări.  Vor să își protejeze agoniseala. Sunt cu ochii în patru pentru a nu fi păcăliți.

ADVERTISEMENT

Leii sunt puși pe ceartă

Pentru Raci, Mercur retrograd vorbește despre planuri viitoare. E momentul cel mai potrivit să înceapă o acțiune nouă, un proiect nou. Se consultă cu multe persoane, își iau multe modele. Vorbesc mult și cu prietenii în perioada 20 aprilie-14 mai 2023. Au și Marte în zona banilor, așa că au șansele să tragă concluziile cele mai bune pentru ei. Sunt rezistenți la influențele care nu li se potrivesc.

Pentru Lei, apare nevoia de a face schimbări în contexte mari, unde ei au un rol important. Sunt puși pe harță, pe întrebări incomode. Vor să aibă siguranță, o plasă de protecție. Pot fi gică-contra și pot face probleme celor din anturaj dacă nu primesc lămuriri și lucrează divergent.

Pentru Fecioare, e un Mercur retrograd intelectual. E vorba de acte sau de verificarea cunoștințelor. O diplomă sau un act pe care îl obțin îi va ajuta în lunile următoare. Se pun de acord cu colegi și colaboratori privind condițiile de lucru și banii. E bine să pună la punct detaliile.

Pentru Balanțe, acest fenomen astrologic poate aduce la suprafață vulnerabilitatea lor în cazul unei colaborări. Au nevoie de acord chiar și de la partenerul de viață, ca să știe ce bani investesc și ce bani scot. Sunt cu ochii pe partenerul de viață, pe ce muncește și ce oferă. Pot fi discuții mai ales de organizare, de orar.

Scorpionii pot face promisiuni pe care nu le onorează

Pentru Scorpioni, Mercur vizează banii prin alianțe și colaborări. E bine să fie atenți în ce se bagă, ce promit, mai ales dacă pot. Mercur îl întâlnește pe Uranus și pot fi tentați să promită mult. Pot fi luați ușor de val. E bine să se gândească de două ori, să vadă dacă și alții țin pasul cu ei.

Pentru Săgetători, e vorba de hărnicie și de organizarea muncii. Să se țină de ritm, de un orar pe care îl au. Unele colaborări poate pică sau devin bolnăvicioase, toxice. Ori corectează acolo unde lucrurile nu merg, ori abandonează unele activități.

Pentru Capricorni, Mercur retrograd vorbește despre bani cheltuiți. Pentru ei e o bucurie mai mult sufletească decât un spor financiar. Pot fi îndemnați, stimulați să facă atenții, să fie generoși. Nu întotdeauna sunt de acord cu felul în care cei cadorisiți folosesc lucrurile primite. Pot face multă bucurie și așa reglează niște relații.

Vărsătorii sunt zgârciți

Pentru Vărsători, fenomenul e foarte zgârcit, econom și eficient. Nativii de aer țin de tot ce e al lor. Țin de bunurile lor și de bani. În familie, pot revalorifica un bun sau un obiecte pe care îl abandonaseră într-un colț. Pe de altă parte, sunt atenți la partea lor din ce fac, la timpul și energia investite.

Pentru Pești, este un Mercur retrograd care vorbește mult despre bani sau întoarce un plan pe toate fețele. Banii sunt negociați, discutați. Își împachetează acțiunile astfel încât ele să devină mai productive. Știu să se vândă, să facă propagandă. Pentru alți Pești, banii pot fi legați de studii. Pentru că e Mercur retrograd se gândesc mai bine dacă e cazul să reînceapă un curs.

Pentru alte predicții astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu, puteți intra și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

ADVERTISEMENT