Life

Mercur retrograd se mută în zodia Fecioară din 23 septembrie 2022. Ce schimbări se produc

Mercur va intra în zodia Fecioară din 23 septembrie, având în continuare traiectoria retrogradă. De ce trebuie să ținem cont?
14.09.2022 | 17:27
Mercur retrograd se muta in zodia Fecioara din 23 septembrie 2022 Ce schimbari se produc
Mercur retrograd în zodia Fecioară pe 23 septembrie 2022. Foto: womanandhome.com
ADVERTISEMENT

Mercur este în mișcare retrogradă în perioada aceasta, acum aflându-se în Balanță, iar din 23 septembrie va fi în Fecioară. Fenomenul astrologic va continua să dea anumite bătăi de cap în special nativilor de apă și de pământ.

Mercur retrograd în Fecioară din 23 septembrie 2022

Taurii, Fecioarele, Capricornii, Racii și Peștii sunt direcți vizați de ultimele zile ale lui Mercur retrograd. Planeta își va relua mersul firesc la începutul lunii octombrie 2022, dar până atunci mai există câteva provocări pentru unele zodii.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt într-o permanentă comunicare cu ei înșiși. Încă nu găsesc răspunsurile pentru unele dileme pe care le au, pentru unele situații prin care au trecut și care i-a afectat profund la un moment dat.

Tendința de a vedea totul negru se va menține până spre final de lună. Fecioarele simt tot mai accentuată oboseala, iar astrele le recomandă să reducă orice efort cât de mult pot. S-ar putea să clacheze la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o perioadă bună

Capricornii trebuie să fie atenți la discuțiile aprinse. Unele certuri îi pot pune în ipostaze neplăcute. Racii sunt nevoiți în continuare să fie atenți la ce spun și la cum aleg să materializeze anumite gânduri. Peștii au de făcut alegeri cruciale pe plan profesional.

Berbecii au o perioadă ceva mai favorabilă, cel puțin dacă ne uităm la muncă. Pe plan amoros mai pot apărea pe ici, pe colo mici disensiuni. Gemenii se reinventează, însă ar fi bine să țină cont și de mersul lucrurilor în viață. Nu pot fenta trendurile.

ADVERTISEMENT

Leii au o perioadă fantastică. Pot face achiziții importante în perioada imediat următoare. Balanțele rup niște legături toxice de care trebuiau să se separe de mai multă vreme.

Săgetătorii fac schimbări importante în casă. Unii pot să se înscrie la niște cursuri noi. Se pot reprofila în special femeile. Vărsătorii sunt feriți de problemele cu banii, dar nu se pot feri de discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Mercur retrograd accentuează necazurile în dragoste.

ADVERTISEMENT