Life

Mercur retrograd se mută în zodia Taur din 23 mai 2022. Ce aduce această schimbare pentru Capricorni și Fecioare

Mercur continuă să fie retrograd, însă se mută în altă zodie din 23 mai 2022: Taur! Cum se traduce această nouă tranziție pentru fiecare zodie? Pe cine avantajează și pe cine nu?
17.05.2022 | 17:43
Mercur retrograd se muta in zodia Taur din 23 mai 2022 Ce aduce aceasta schimbare pentru Capricorni si Fecioare
Mercur retrograd în zodia Taur din 23 mai 2022. Foto: yahoo.com
ADVERTISEMENT

Mercur și-a început mișcarea retrogradă pe 10 mai, în zodia Gemeni. Planeta are o mișcare aparent inversă, iar asta înseamnă că din 23 a lunii se va muta în zodia Taur.

Mercur retrograd se mută în zodia Taur din 23 mai 2022: ce înseamnă asta

Prezența timp de două săptămâni în zodia Gemeni s-a tradus prin rezolvarea unor probleme sufletești, a unor situații dificile care au presupus multă comunicare. Mutarea în Taur face apel la responsabilitate în privința gestionării banilor!

ADVERTISEMENT

Așadar, indiferent de zodia în care v-ați născut, prezența lui Mercur retrograd în acest nativ de pământ, materialist prin excelență, vorbește despre cum vă utilizați resursele financiare.

Cu alte cuvinte, Berbecii, Capricornii, Fecioarele, Taurii, Scorpionii, Peștii și Balanțele ar face bine să fie mai atente pe cheltuielile pe care le fac în perioada care vine.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, cele care sunt obligate de Mercur să facă economii sunt în special zodiile Fecioară, Taur și Capricorn, cele trei semne de pământ. Pentru Berbeci, atenționarea vine în felul în care folosesc banii în raport cu ceilalți.

Gemenii, printre cei avantajați, dar până la 1 iunie

Mai precis, Mercur le spune Berbecilor că ar face bine să termine cu a le face cinste de fiecare dată celor cu care ies în oraș ori cu cadourile pentru anumiți prieteni ori chiar pentru persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Problemele cu banii se definesc pentru Scorpioni, Pești și Balanțe în alt fel. Aceștia trebuie să achite toate datoriile pe care le au și abia cu ce le rămâne să se distreze!

Avem și câteva zodii avantajate de mutarea lui Mercur retrograd în zodia Taur. Acestea sunt Gemenii, Racii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, perioada cuprinsă între 23 mai și 1 iunie este foarte bună dacă au de gând să investească într-o afacere nouă. De la 1 iunie vor reapărea problemele cu banii. Așadar, ar face bine să profite de acest interval norocos!

Leii și Racii sunt pus pe cumpărat tot felul de lucruri necesare pentru casă ori pentru a-și îmbogăți garderoba. Săgetătorii și Vărsătorii investesc în imaginea lor și în călătorii.

ADVERTISEMENT