Life

Se întoarce Mercur retrograd, de data asta în zodia Vărsător! Pe cine afectează fenomenul și de când

Nu scăpăm de Mercur retrograd nici anul acesta! Fenomenul de care se teme toată lumea va avea loc de data asta în zodia Vărsător, începând cu data de 14 ianuarie 2022!
05.01.2022 | 15:50
Se intoarce Mercur retrograd de data asta in zodia Varsator Pe cine afecteaza fenomenul si de cand
Mercur retrograd în zodia Vărsător. Foto: astrologyzone.com
ADVERTISEMENT

Mercur va fi retrograd în zodia Vărsător, începând cu data de 14 ianuarie 2022. Fenomenul astrologic vine să repare anumite greșeli pe care le-am făcut poate fără să ne dăm seama, oferindu-ne lecțiile de viață necesară pentru a continua pe drumul corect.

Fenomenul de care se tem mulți va fi unul mai blând. Doar cei care sunt cu capul în nori s-ar putea să fie zgâlțâiți nițel, căci Mercur se află acum în cea mai ”aeriană” zodie, Vărsătorul.

ADVERTISEMENT

Visele, așteptările și speranțele noastre se pot schimba la 180 de grade începând cu 14 ianuarie. Planeta înțelepciunii și a comunicării nu face altceva decât să ne pună în fața realității, să ne aducă, practic, cu picioarele pe pământ.

Mercur retrograd în zodia Vărsător pe 14 ianuarie 2022

Mercur guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, iar acestea par a fi cele mai avantajate odată cu 14 ianuarie. Gemenii reușesc să ia decizii mai bune pentru confortul lor, iar Fecioarele învață să comunice fără agresivitate.

ADVERTISEMENT

Cele două zodii guvernate de Mercur primesc niște oportunități de relansare. E ca și cum li se aprinde un beculeț, iar acum vor vedea totul mai clar, cu alți ochi.

Alte zodii avantajate de fenomenul astrologic sunt Berbecul, Leul, Capricornul și Vărsătorul. Berbecii își clarifică anumite teorii cu privire la relațiile cu cei din jur, în timp ce pentru Lei începe o perioadă fructuoasă, mult mai bine așezată pe plan financiar.

ADVERTISEMENT

Zodiile dezavantajate

Leii fac investițiile potrivite. Mercur le dă know-how-ul în afacerea pe care o au de gestionat. De asemenea, Capricornii și Vărsătorii primesc mai multă îngăduință de la astre. Aveau nevoie de un moment de respiro, de clipe în care să analizeze în profunzime evoluția lor.

Există și câteva zodii care ar putea fi puse pe coji de nucă, metaforic vorbind, evident. Taurii, Racii, Balanțele, Scorpionii, Săgetătorii și Peștii trebuie să facă un pas în spate.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt suficienți de inteligenți încât să știe cum să dreagă busuiocul de acum înainte. Cât despre Raci, aceștia trebuie să renunțe să îi mai judece pe cei din jur ori să se victimizeze atunci când nu iese ceva așa cum își doresc.

Balanțele întâmpină probleme cu banii, iar Scorpionii și Săgetătorii pot ajunge la certuri în cuplu din te-miri-ce. Peștii trebuie să facă un pas în spate pe plan sentimental. Deciziile pe care le pot lua pot distruge tot ce au realizat în ultimii ani.

 

ADVERTISEMENT