Life

Mercur și Venus intră în zodia Rac! Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni tari pentru aceste 4 zodii

Planetele Mercur și Venus ajung în Rac! Camelia Pătrășcanu spune care sunt evenimentele principale pentru toți nativii.
19.06.2024 | 17:24
Mercur si Venus intra in zodia Rac Camelia Patrascanu vine cu previziuni tari pentru aceste 4 zodii
Planetele Mercur și Venus ajung în Rac! Camelia Pătrășcanu spune care sunt evenimentele principale pentru toți nativii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mercur și Venus intră în zodia Rac! Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni tari pentru aceste zodii, pentru perioada 17 – 26 iunie 2024. Renumitul astrolog a spus ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte zilele acestea.

Planetele Mercur și Venus ajung în Rac! Camelia Pătrășcanu spune care sunt evenimentele principale pentru toți nativii

Planetele Mercur și Venus ajung în Rac! Camelia Pătrășcanu spune care sunt evenimentele principale pentru toți nativii. Mercur aduce o percepție mai sensibilă, emoțională și mai atentă la detalii, la lucruri pe care nu le vedem ușor.

ADVERTISEMENT

Venus este cel aducător de pace, liniște și care răspunde, de fapt, de climatul în care trăim. Cele două planete vin cu liniște sufletească, mai ales după data de 20 iunie, pentru că se adaugă și Soarele în zodia Rac.

Semnele zodiacale sunt mai preocupate de mediu, tabieturi și relațiile cu ceilalți. E o perioadă de vindecare, de liniștire, de încărcare a bateriilor, de reîntoarcere la valori. Zodiile sunt nostalgice, rememorează anumite lucruri și rezultate.

ADVERTISEMENT

Berbec

Mercur și Venus pot aduce regrete, vești despre persoane pe care le-ai întâlnit cândva. Realizezi că nu poți îndrepta anumite lucruri. Pe de altă parte, alți nativi au parte de grijă, atenție și vindecare. Vine o perioadă de însănătoșire.

Taur

În perioada următoare ești în acord și în pace cu toată lumea din jur, cu familia sau alte persoane apropiate. Apar invitații la diverse evenimente unde se adună familia extinsă, colegi de școală, verișori etc. Cele două planete aduc un dor de călătorie în locurile care sunt legate de tinerețea ta.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Atenție, grijă și eforturi legate de bani pe care nu vrei să le risipești. Nu accepți orice ofertă sau propunere profesională dacă simți că nu este locul tău acolo. Apreciezi foarte bine talentele personale și nu vrei să le pierzi aiurea.

Rac

Tihnă și pace, îți găsești liniștea interioară, perfectă pentru a analiza situații pe baza unor valori foarte profunde. Nu vrei să sacrifici nimic de dragul unei funcții sau pentru a face pe plac cuiva. E o înrădăcinare în reperele după care te ghidezi și care nu te-au trădat până acum.

ADVERTISEMENT

Leu

Izolare și liniște pentru a vedea ce se întâmplă. Ești mai atent la felul în care te consumi în acțiunile pe care le ai. Simți că nu este cazul să te implici în anumite lucruri, întâlniri, călătorii sau discuții. E o perioadă bună pentru sănătate.

Fecioară

Venus și Mercur din Rac aduc reîntâlniri cu multe persoane. Vine o reiterare a unor situații amicale, care ți-au fost dragi cândva. E o reconectare cu sufletul din tinerețe, în timp ce alții își pot face prieteni pe viață. Drumuri și invitații la călătorii. E o perioadă frumoasă, ai persoane cu care vorbești aceeași limbă.

Balanță

Siguranță de sine. Ai sentimentul că ești într-o poziție, te agăți de ea și o aperi, nu o lași deloc. Te bucuri de impozanță în fața unor persoane de la care ceri să-și facă datoria. Camelia Pătrășcanu vorbește despre prestanță.

Scorpion

Vorbe bune, înțelegere și dialoguri bune. Sunt multe acorduri care se stabilesc acum, inclusiv cu cei cu care nu ai fost pe aceeași lungime de undă înainte. Înțelegi punctul celuilalt de vedere și ești dispus la discuții cu cei pe care nu-i cunoști. Se creează fascinație.

Săgetător

Mercur și Venus au grijă de bani, care se adună, se acumulează de ceva vreme. Cheltuielile sunt în sănătate sau în investiții profesionale, unde discernământul este cuvântul de ordine. Unii îi pot ajuta pe alții cu un sfat sau din punct de vedere material.

Capricorn

Pace, înțelegere și tandrețe în relațiile cu ceilalți și cu partenerul de viață. Ai sentimentul de grijă, de ocrotire, de îndrumare. E una dintre cele mai frumoase calități ale tale, apreciată și de alții. Ești mai săritor ca niciodată.

Vărsător

Muncă și drag de muncă. Mercur și Venus te fac să reîntâlnești vechi colegi de serviciu sau să revii la acțiuni de lucru. Ești familiar cu ceea ce ai de făcut și nu cheltui degeaba energia. Ai o rutină pentru că cunoști bine totul. E o perioadă bună pentru sănătate.

Pești

Imaginație și emoție, bune pentru o muncă creativă. Tot ce se face în zona artistică, cu mâinile, iese foarte bine. Dai sfaturi altor și ești îndemânatic, reușești să duci la bun sfârșit totul repede. Întâlniri și dialoguri spumoase. E o perioadă de vindecare sufletească.

ADVERTISEMENT