Life

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2021. Trei zodii sunt lovite de noroc

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2021. Trei zodii vor fi lovite de noroc în perioada următoare. Printre ele se numără și Săgetătorul.
23.11.2021 | 14:25
Planeta Mercur intra in zodia Sagetator pe 24 noiembrie 2021 Trei zodii sunt lovite de noroc
Planeta Mercur tranzitează zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2021. Foto: astroclips.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător miercuri, 24 noiembrie 2021, aducând o serie de schimbări favorabile în viețile multora.

Planeta înțelepciunii, responsabilă cu comunicarea și pragmatismul, aduce multă lumină în mințile noastre. Un Mercur în Săgetător îndeamnă la reacții prompte și eficiente, la viteză și la iscusință.

ADVERTISEMENT

Atunci când Mercur, planetă care guvernează semnele Gemeni și Fecioară, se află într-o zodie de foc precum Săgetătorul, lucrurile care înainte evoluau lent se vor duce cu repeziciune în direcția scontată.

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2021

Practic, nu mai este timp de pierdut pentru mai nimeni. Nu vom mai avea posibilitatea să tărăgănăm anumite procese ale vieții noastre ori să ignorăm situații din teamă.

ADVERTISEMENT

Mercur în Săgetător ne poate pune pe mulți în fața faptului împlinit. Ne dă cele mai importante arme pentru a face față situațiilor dificile, iar acestea sunt anduranța și inteligența.

Berbecii sunt cei mai nepregătiți pentru ce urmează, dar vor învăța din mers. Au toate datele necesare pentru a dovedi ce pot realiza de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Taurii pot avea anumite bătăi de cap din cauza lipsei banilor. Se concentrează pe lucruri de care nu au neapărată nevoie în perioada care vine. Puțină responsabilitate în gestionarea bugetului nu strică!

Gemenii comunică mai greoi în această perioadă. Nu reușesc să se facă înțeleși și de aici pot porni multe certuri, mai ales la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Racii pot purta niște informații neadevărate fără să își dea seama. Cred tot ce aud în jurul lor și pot pica în niște capcane neplăcute. Atenție la bârfe!

Leii își doresc să înceapă o nouă viață, dar astrele le spun că nu este momentul oportun. Cât despre Fecioare, se numără printre cele trei zodii care au parte de un noroc chior în tot ce vor să facă.

Balanțele și Săgetătorii, pe lista zodiilor norocoase

Balanțele sunt și ele pe lista zodiilor norocoase, odată cu tranzitul mercurian din Săgetător. În cazul lor, vorbim în special despre noroc la bani.

Scorpionii au nevoie de mai multă înțelegere din partea apropiaților. Simt că nu se pot exprima liber.

Săgetătorii au noroc în dragoste, dar și în carieră. Mulți dintre nativii de foc încep o nouă viață din punct de vedere profesional.

Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu în relațiile de prietenie. Mercur îi aduce cu picioarele pe pământ.

Vărsătorii sunt pe un trend ascendent, mai ales în carieră. Peștii trebuie să fie ceva mai atenți cui fac anumite confesiuni. Secretele lor pot ieși la iveală dacă nu își aleg cu atenție confidentul.

 

ADVERTISEMENT