ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Mereu mă gîndesc cum ar fi fost să joc la Steaua”

La 26 de ani, atacantul Claudiu Keşeru avea şansa să evolueze în grupele Ligii Campionilor, în cazul în care ar fi bătut palma cu Steaua. Cu o ofertă pe masă din Ghencea, primită pe ultima...
Autor: Constantin Radu | 15.08.2013 | 23:20

La 26 de ani, atacantul Claudiu Keşeru avea şansa să evolueze în grupele Ligii Campionilor, în cazul în care ar fi bătut palma cu Steaua. Cu o ofertă pe masă din Ghencea, primită pe ultima sută de metri, atacantul a preferat să semneze în cele din urmă cu Bastia, un club fără perspective europene.

ADVERTISEMENT

Acum, jucătorul recunoaşte că are se imaginează de multe ori în tricoul Stelei, deşi nu regretă că a ales Ligue: “În aprilie, decizia era luată, şi îmi doream să joc în Franţa. Eram în tratative foarte avansate cu Bastia, dar oferta Stelei a fost singura care m-a pus pe gînduri. Îmi pun mereu întrebarea cum ar fi fost dacă ajungeam la Steaua”, a recunoscut Keşeru la DigiSport. “Îmi pare rău că nu a ajuns la Steaua, e un jucător de care aveam nevoie”, a completat şi Mihai Stoica.

La Bastia, Chiţu se va duela cu Aurelian Chiţu în acest weekend, în etapa a doua din Ligue 1.  “Eu şi Chiţu trebuie să demostrăm în Franţa că fotbalul românesc are valoare, şi astfel vor urma să vină şi alţi fotbalişti din ţară în Franţa”, a mai spus atacantul la DigiSport.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!