Fotbal intern

Gigi Mulţescu, uimit de decizia lui Andrei Vlad de a pleca de la Craiova. Avertisment pentru portar

Andrei Vlad a refuzat să mai rămână la CS Universitatea Craiova, după ce şi-a făcut planurile pentru a merge la Steaua. Modul în care portarul a ales să îşi încheie socotelile cu formaţia...
30.06.2017 | 09:21
Gigi Multescu uimit de decizia lui Andrei Vlad de a pleca de la Craiova Avertisment pentru portar

Andrei Vlad a refuzat să mai rămână la CS Universitatea Craiova, după ce şi-a făcut planurile pentru a merge la Steaua. Modul în care portarul a ales să îşi încheie socotelile cu formaţia din Craiova nu a fost pe placul oltenilor şi i-ar putea aduce o suspendare record pentru fotbalul din România.

Gheorghe Mulţescu, fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat în legătură cu decizia lui Andrei Vlad de a-şi rezilia unilateral înţelegerea cu formaţia oltenilor. De partea celalată, şansele ca portarul să ajungă la Steaua în acest moment sunt mici, deoarece clubul finanţat de Gigi Becali ar putea să primească interdicţie la transferuri dacă ar încerca să-l legitimeze – VEZI DETALII.

Câştiga CS Universitatea Craiova războiul cu Andrei Vlad?

“E o perioadă în care nu mă mai surprinde nimic în fotbal. Sunt blocat totuşi de ce se întâmplă cu Vlad. Se discuta pentru viitor ca el să devină al doilea portar al echipei. Nu-ţi convine să stai pe bară la orice vârstă. Pentru el e cu atât mai important. Atâtea etape să stai pe bară, poţi avea cariera marcată. Nu ştiu cine l-a învăţat să facă asta.

Se expune unor riscuri majore pentru cariera lui. E de neînţeles, în condiţiile în care debutase în Liga 1. A fost influenţat, nu ştiu dacă e conştient. E un tip inteligent, cu personalitate. Sunt uluit de ce se poate întâmpla în fotbalul nostru”, a spus Gheorghe Mulţescu, conform Dolce Sport.