Fotbal intern

Merge Billel Omrani la FCSB? “Contractul lui cu CFR Cluj se încheie astăzi!”

30.06.2018 | 16:20
Merge Billel Omrani la FCSB Contractul lui cu CFR Cluj se incheie astazi

Şanse mari ca Billel Omrani să meargă la FCSB! Impresarul atacantului francez a anuţat că înţelegerea fotbalistului în vârstă de 24 de ani cu gruparea din Gruia se termină sâmbătă, 30 iunie. Mai mult, Billel Omrani n-a plecat cu echipa pregătită de Edward Iordănescu în stagiul din Polonia.

FANATIK.RO a aflat că Billel Omrani a plecat sâmbătă după-amiază în Franţa, după ce a petrecut alături de Florin Tănase şi Harlem Gnohere într-un club din Bucureşti. Atacantul francez trebuie să îşi rezolve anumite probleme de familie şi nu are de gând să revină la CFR Cluj până când Comisia de Disciplină de la FRF nu va da un răspuns în procesul pe care îl are cu echipa din Gruia.

Merge Billel Omrani la FCSB? Impresarul francezului a lămurit situaţia

“Din punctul nostru de vedere, contractul lui Omrani se încheie astăzi, 30 iunie. Este o situaţie delicată, cred că strategia CFR-ului a fost să găsească soluţii prin care să amâne decizia federaţiei. Dacă Omrani pleaca în cantonament se putea interpreta că e dispus să rămână la Cluj şi clubul ar fi profitat. În concluzie aşteptăm decizia comisiei, până atunci Billel nu pleacă în cantonament. CFR Cluj este clubul unde noi ne respectăm înţelegerea până astăzi, 30 iunie”, a spus Farid Adjaoud, impresarul lui Omrani, conform prosport.

CFR Cluj vrea să-l transfere în străinătate

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a lăsat de înţeles că Billel Omrani ar putea să plece sub formă de transfer la o echipă din străinătate şi că oficialii din Gruia au decis să-l învoiască pe atacantul francez pentru câteva zile.  Noi l-am învoit pentru zilele astea. Dacă nu se va realiza transferul în străinătate, va merge în Polonia, alături de echipă. Am decis să-l lăsăm să meargă acasă, în Franţa, să-şi rezolve nişte probleme. Iar în câteva zile aşteptăm să se concretizeze una dintre discuţiile de transfer pe care le avem pentru el. Una e chiar foarte avansată şi vedem. Dacă nu se realizează, atunci va ajunge alături de echipă, în Polonia”, a precizat directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara.

Billel Omrani în timpul unui meci CFR Cluj - Dinamo Bucureşti.
Billel Omrani se duelează cu jucătorii lui FC Dinamo Bucureşti într-un meci jucat pe Arena Naţională.

Dan Petrescu îl vrea pe Billel Omrani în China

FCSB nu este singura echipă care este interesată de transferul lui Billel Omrani. Dan Petrescu, fostul antrenor de la CFR Cluj, îşi doreşte ca atracantul francez să joace pentru Guizhou Hengfeng, acolo unde mai evoluează şi Kevin Boli, fotbalist transferat de la CFR Cluj pentru 2.500.000 de euro.