Fotbal international

Merge Buffon la PSG? Vezi răspunsul şeicului Al Khelaifi

Autor: Sorin Dumitrescu | 20.05.2018 | 08:29
Merge Buffon la PSG? Vezi răspunsul şeicului Al Khelaifi
Gigi Buffon a încheiat cu Juventus, dar nu şi cu fotbalul. Are multe variante de a continua. PSG e una dintre ele

Merge Gigi Buffon la cei 40 de ani ai săi la PSG? Aceasta este ]ntrebarea pe care şi-o pun nu numai suporterii lui Juventus ci şi cei ai campioanei Franţei. Numele lui Buffon atrage ca un magnet şi se poate spune că la el într-adevăr vârsta e doar o cifră din actul de identitate. Gigi e ca vinul, cu cât e mai vechi, cu atât este mai bun şi dovada maximă a aprecierii de care se bucură este că imediat ce s-a aflat că nu va mai continua cu Juventus o mulţime de cluburi şi-au arătat interesul pentru a-l avea între buturi.

Atât presa din Italia, cât şi cea din Franţa au scris că pentru a fi sigură că va obţine semnătura lui Buffon PSG i-a oferit un contract pe doi ani şi un salariu foarte mare, a cărui cifră însă nu a fost dezvăluită. Totul, pentru a-l determina pe italian să spună da. Însă Gigi e dorit şi în Premier League, dar şi în Serie A, unde ultima ipoteză emisă se referă la un spectaculos şi totodată emoţionant come-back la Parma, echipa de la care a plecat la Juventus în urmă cu 17 ani. O ipoteză care nu ar trebui neglijată în condiţiile în care parmegianii tocmai au reuşit o senzaţională revenire în prima divizie.

Merge Buffon la PSG? A apărut şi varianta întoarcerii la Parma

Referitor însă la posibilitatea ca Buffon să ajungă la Paris şeicul care patronează cel mai bogat club din Hexagon, Nasser Al Khelaifi, a dat o declaraţie din care foarte greu se poate înţelege dacă italianul va veni sau nu, dar tot el dă şi explicaţia pentru răspunsul de adevărat diplomat: “Voi mă cunoaşteţi bine. Credeţi că o să vă spun vreodată ce jucător urmărim?” – s-a adresat jurnaliştilor francezi. Însă din felul în care a vorbit apoi despre Buffon rezultă că PSG chiar este interesată, chiar dacă mesajul este că tot Areola va fi titularul pe mai departe.

“Buffon? Este un portar cu adevărat fantastic. Este carismatic, un mare domn. Sunt sigur că toate cluburile îl vor. Nu contează ce vârstă are, atâta vreme cât continuă să apere la cel mai înalt nivel”. O declaraţie care arată cât de mult îl stimează Al Khelaifi pe italian şi că varianta cu Areola titular poate fi doar praf aruncat în ochii presei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!