Simona Halep

Darren Cahill, alături de Simona Halep la Turneul Campioanelor: ”Mă voi duce pentru a stabili planul pentru noul sezon”

10.10.2019 | 16:53
Darren Cahill alaturi de Simona Halep la Turneul Campioanelor Ma voi duce pentru a stabili planul pentru noul sezon
ADVERTISEMENT

Antrenorul Darren Cahill ar putea fi alături de jucătoarea de tenis Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, care se va disputa în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Campioana de la Wimbledon a anunțat în urmă cu o lună că începând cu sezonul 2020 va relua colaborarea cu tehnicianul australian, după o pauză de un an.


UPDATE, 10 octombrie, ora 17:00/ Darren Cahill a vorbit într-un interviu despre reluarea colaborării cu Simona Halep. Australianul recunoaște că, cel mai probabil, va merge la Shenzhen alături de sportiva din România, pentru a stabili ultimele detalii pentru sezonul următorul: “Cel mai probabil mă voi duce și la Shenzhen luna aceasta pentru a petrece timp cu echipa și pentru a stabili planul pentru presezon și pentru 2020. Sper să fie gata de joc pentru Turneul Campioanelor. Abia aștept noul an, pentru că Simo nu este doar o jucătoare, ci și o persoană incredibilă“.

ADVERTISEMENT

Merge Darren Cahill cu Simona Halep la Turneul Campioanelor: ”Shenzhen?”

Deși cei doi nu au mai lucrat împreună în acest sezon, Darren Cahill nu a fost străin de succesele Simonei Halep din 2019 și ar putea fi prezent și la Turneul Campionaelor de la Shenzhen. Într-o postare făcută pe contul de Instagram în care apare alături de staful ei, constănțeanca a scris: ”Darren, nu putem munci fără tine, care i-a etichetat pe Theo Cercel, Daniel Dobre și Marian Gheba.

 

View this post on Instagram

 

@dc10s we can t work without you ??‍♀️??‍♀️ #myteam#thebestteam ? @theoc1980 @danieldobre1969 @ghebamarian

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Răspunsul australianului nu s-a lăsat așteptat prea mult. Australianul i-a scris ”Shenzhen?”, lăsând să se înșeleagă că ar putea fi alături de campioana noastră la marea finală a tenisului feminin. Simona Halep a obţinut calificarea la Turneul Campioanelor la sfârșitul lunii septembrie. Este pentru al şaselea an consecutiv în care românca obţine biletele pentru WTA Finals, însă, anul trecut, ea nu a putut juca la Singapore din cauza unei accidentări la spate.

ADVERTISEMENT
Darren Cahill și Simona Halep se mîmbrățișează după ce românca a câștigat în 2018 turneul de la Roland Garros

Halep a început recuperarea pentru Turneul Campioanelor

Participarea Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Shenzhen este pusă sub semnul întrebării din cauza unei accidentări la spate suferită în timpul turneului de la Wuhan și care a obligat-o să se retragă de la Kremlin Cup. Campioana de la Wimbledon a început recuperarea la București și în urmă cu trei zile a postat un filmuleț în care apare făcând un exercițiu pentru a scăpa de durerile de spate, sub comanda kinetoterapeutului Marian Gheba.

Până în acest moment pentru Turneul Campioanelor s-au calificat Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Simona Halep, Bianca Andreescu și Petra Kvitova, iar pentru ultimele două poziții se luptă Elina Svitolina, Serena Williams, Kiki Bertens și Belinda Bencic. Deși în acest moment se află pe locul 8 în clasamentul pe anul 2019, Serena Williams are șanse minime să prindă marea finală, deoarece nu s-a mai înscris la niciun turneu până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT