Fotbal intern

Merge Denis Alibec la Al Shabab? Şumudică a făcut anunţul. “Am discutat!”

17.06.2018 | 12:18
Merge Denis Alibec la Al Shabab Sumudica a facut anuntul Am discutat

Denis Alibec ar putea să meargă la Ah Shabab Riad în perioada de mercato din această vară! Marius Şumudică e hotărât să îl ajute pe atacantul în vârstă de 27 de ani şi vrea să-l transfere la formaţia din Arabia Saudită, acolo unde va colabora cu încă trei români.

“Trebuie să mai aducem patru străini. Mă gândesc şi la jucători români, dar vom vedea. Ştiţi foarte bine relaţia mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câştig campionatul. El poate face diferenţa în orice moment. Poate fi obiectul unui transfer, dar nu depinde de mine. Contează foarte mult şi suma de transfer. Să nu credeţi că arabii vor arunca cu banii pentru Alibec. E important să alegem cu grijă cei patru străini pe care îi luăm. Avem nevoie de un număr 9 şi Alibec este unul dintre cei 3 pe care îi avem pe listă. Vom vedea la cine ne vom opri. Va fi foarte greu să plătim 1.7000.000 de euro. La suma asta Denis nu poate face pasul către Al Shabab. Eu cred în el şi cu o pregătire bună poate face faţă. Are şi un dor de revanşă, iar eu îl cunosc şi cred că poate să dea mult mai mult fotbalului decât a făcut-o în acest sezon”, a spus Marius Şumudică la o emisiune de sport.

Merge Denis Alibec la Al Shabab? Marius Şumudică a vorbit cu impresarul atacantului

“Eu n-am discutat deloc cu Alibec. Am avut o discuţie preliminară cu impresarul lui, Florin Lovin. I-am spus că mi-aş dori să-l iau, dar nu ştiu dacă din punct de vedere material se va ajunge la un acord. Poate există şi varianta unui împrumut cu drept de cumpărare. Şi arabii se uită la jucători înainte să-i cumpere. Văd şi ei că n-a jucat foarte mult şi a dat un gol şi poate sunt suspicioşi. Eu am contract pe doi ani şi vreau să-l respect, nu vreau să-mi iau nicio responsabilitate. La Kayseri am avut noroc pentru că jucătorii pe care i-am adus şi-au făcut treaba”,

a spus Şumudică.

Denis Alibec ar putea merge la Al Shabab.
Denis Alibec a jucat în FCSB – Sporting Lisabona, iar acum ar putea merge la Al Shabab.