News
notix pixel id

Mergea, CAMPION la Hamburg! ”Nu ne aşteptam să cîştigăm, am luat-o pas cu pas”

Marin Draganja şi Florin Mergea au cîştigat primul trofeu ATP la dublu învingîndu-i în finală pe Alexander Peya şi Bruno Soares în două seturi cu scorul de 6-4 şi 7-5....
20.07.2014 | 20:51
Mergea, CAMPION la Hamburg! ”Nu ne aşteptam să cîştigăm, am luat-o pas cu pas”

Marin Draganja şi Florin Mergea au cîştigat primul trofeu ATP la dublu învingîndu-i în finală pe Alexander Peya şi Bruno Soares în două seturi cu scorul de 6-4 şi 7-5.

Încă nu imi vine să cred”, a fost declaraţia lui Draganja, după cîştigarea trofeului.

Echipa croato-română a obţinut 500 de puncte Emirates ATP la dublu fiind adăugate la clasamentul general şi suma de 84.970 de euro. Cei doi au început să se facă cunoscuţi după evoluţia excepţională de la Roland Garros unde au ajuns pînă în semifinale, iar în sferturi i-au eliminat pe favoriţi numărul doi: Daniel Nestor/Nenad Zimonjic.

”Nu mă aşteaptam să fim la turneu, am venit la primul meci şi au zis să trecem primul tur şi vor vedea ce se întîmplă. În primul meci am şi salvat o minge de meci şi apoi am luat-o pas cu pas. Îl ştiu pe Draganja de doi ani şi jumătate, ne-am văzut la Turnele Futures din Croaţia. Ne analizăm meciurile video, deoarece ne filmăm toate partidele şi analizăm greşelile şi ce avem de făcut. Săptămîna viitoare mergem la Bastad, în Suedia, apoi ne pregătim de sezonul nord-american. Dorim să avem un culoar favorabil la US Open iar obiectivul nostru pe perioada mai îndelungată este să ajungem în top 10.” a declarat Florin Mergea la Radio România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri