Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Merita Lupu să fie la meciul Generației de Aur? Răspunsul lui Cornel Dinu va face valuri. „Era capabil să facă lucruri peste Hagi!”

Cornel Dinu a vorbit despre Dănuț Lupu și despre faptul dacă acesta merita să fie la meciul Generației de Aur. Fosta legendă a lui Dinamo a oferit un răspuns care va face valuri.
29.05.2024 | 09:20
Merita Lupu sa fie la meciul Generatiei de Aur Raspunsul lui Cornel Dinu va face valuri Era capabil sa faca lucruri peste Hagi
Cornel Dinu, despre prezența lui Dănuț Lupu la meciul Generației de Aur și comparația cu Hagi. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu a fost prezent la meciul Generației de Aur, deși a avut câteva contribuții importante în calificările echipei naționale din acea perioadă. Cornel Dinu a discutat despre acest subiect și l-a comparat pe analistul FANATIK cu Gică Hagi.

Merita Lupu să fie la meciul Generației de Aur? Răspunsul lui Cornel Dinu va face valuri. “Era capabil să facă lucruri peste Hagi!”

Cornel Dinu este de părere că Dănuț Lupu merita să fie prezent la meciul Generației de Aur. Fosta legendă a lui Dinamo a oferit detalii și exemple prin care demonstrează că analistul FANATIK a avut un rol important la echipa națională în rândul unor performanțe făcute de România în acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cornel Dinu a mai făcut și o comparație care va crea valuri în rândul suporterilor fotbalului românesc. Dinu susține că, în anumite privințe, Lupu avea calități peste nivelul lui Gică Hagi.

“Cu siguranță merita. Să ne aducem aminte că Lupu a fost unul dintre executanții penalty-ului în meciul decisiv cu Irlanda de la Genova. Chiar a bătut scăriță.

ADVERTISEMENT

E adevărat că el până atunci nu s-a încadrat în schema de joc pe care eu o făcusem și care era legată de calitățile adversarilor.

Lupu este unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului românesc. Mă încumet să îl compar, cu toate că avea o altă formă de execuții, dar este de nivelul lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Probleme lui Lupu sunt de cu totul altă natură. El ca jucător a fost unul care avea calități extraordinare. Eu la Campionatul Mondial de atunci, unde el nu a jucat, am vrut să fac o echipă compactă și competitivă ținând cont și de calitățile adversarilor.

Trăim într-un moment de nedreptate imensă în toate domeniile României. Lupu făcea parte dintr-o grupă diferită. El nu a fost niciodată înghițit, pentru că era un jucător capabil în teren să facă de multe ori lucruri care îi erau superioare lui Hagi”, a spus Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Lupu a avut un rol deosebit la echipa națională”

“Lupu, pe lângă că dribla extraordinar și simțea jocul, era un tip care proteja mingea de o manieră extraordinară. În joc el a avut calități extraordinare.

Mircea Lucescu nu l-a luat degeaba la Dinamo. El a avut un rol deosebit la Dinamo, dar și la echipa națională în meciul cu Danemarca de pe Ghencea pentru Campionatul Mondial”, a mai spus Dinu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cornel Dinu dă de pământ cu Gică Popescu

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
ALERTĂ METEO ANM! Meteorologii ANUNȚĂ PRĂPĂDUL
ALERTĂ METEO ANM! Meteorologii ANUNȚĂ PRĂPĂDUL
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
O escrocherie lasă mulți turiști fără bani. Nu vă lăsați păcăliți de acest...
O escrocherie lasă mulți turiști fără bani. Nu vă lăsați păcăliți de acest truc
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României