Sport

Merită să joci, merită să investești, când câștigi ca la Pitești! 55.000 de euro încasați pe un bilet bombă, repetat de 5 ori!

Un piteștean a dat lovitura weekend-ul trecut și și-a făcut singur un super cadou De Moș Nicolae. A mizat 100 de euro și multiplicat banii de aproape 500 de ori
08.12.2021 | 13:52
Merita sa joci merita sa investesti cand castigi ca la Pitesti 55000 de euro incasati pe un bilet bomba repetat de 5 ori
De 5 ori câte 11.000 de euro s-au câștigat de Sfântul Nicolae la Pitești
ADVERTISEMENT

A devenit un obicei ca în luna decembrie să se înghesuie câștigurile spectaculoase la pariuri. Nu degeaba i se spune luna cadourilor, dar poate fi numită și ziua promoțiilor, dacă ținem cont și de oferta specială de la SUPERBET

Printre cei care moș Niculae a fost mai mult decât darnic și le-a umplut ghetuțele cu pachete de bani a fost și un parior inspirat din Pitești. Eroul nostru a alcătuit un bilet din 11 evenimente, combinând fotbalul cu tenisul și cu handbalul feminin.

ADVERTISEMENT

O combinație de tenis, handbal și fotbal pentru un câștig uriaș!

Din sportul alb a mizat doar pe victorie a lui Medvedev în Cupa Davis. La fotbal, piteșteanul a mizat în special pe meciuri de favorite, din top 5 campionate. A ales un meci din Croația, Rijeka – Dragovoljac în rest a găsit combo-urile perfecte de pauză final și goluri multe la Milan – Salernitana, Leverkusen – Greuther Furth și Watford – Manchester City, pentru cote de 1,8/ 2,7, respectiv, 2,05. Tot un combo lejer i-a sporit cota și din Belgia, Brugge – Seraing 1/1 și 3+.

A prins fără emoții 4+ la Dortmund – Bayern și și-a dovedit măiestria la duelul din Serie A, Napoli – Atalanta, acolo unde a mizat că bergamascii nu vor pierde.

ADVERTISEMENT

Pariorul inspirat a prins și două meciuri de la Campionatul Mondial de Handbal feminin, ambele de cotă 1,40, dar ambele conturate fără emoții.

După 10 evenimente din 10 bifate pe bilet, și-a lăsat cireașa de pe tort a doua zi!

Interesant este că, după ce a bifat 10 meciuri corecte sâmbătă, piteșteanul și-a lăsat un singur joc pentru duminică. Tottenham – Norwich, 1 solist, meci încheiat cu o victorie facilă a gazdelor, care a consfințit practic câștigul spectaculos!

ADVERTISEMENT

De remarcat că biletul cu miză de 100 de lei a fost repetat de 5 ori, ceea ce denotă faptul că jucătorul este un ”regular” împătimit al pariurilor, pentru că nu este la îndemâna oricui să investească 100 de euro pentru astfel de bilete curajoase.

55.000 de euro a fost câștigul total (5 x 11.000 pe bilet), o sumă numai bună pentru niște Sărbători frumoase.

ADVERTISEMENT

Poți încerca și tu astfel de bilete și poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Biletul câștigător a fost pariat de 5 ori de inspiratul jucător

Biletul câștigător a fost pariat de 5 ori de inspiratul jucător

ADVERTISEMENT