Sporturi

Mertens a explicat înfrângerea dură din meciul cu Halep! ”Am fost deshidratată”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 09.05.2018 | 09:18
Mertens a explicat înfrângerea dură din meciul cu Halep! ”Am fost deshidratată”
Elise Mertens a declarat că i-a fost rău la meciul pierdut în fața Simonei Halep la Madrid

Jucătoarea belgiană de tenis Elise Mertens a explicat înfrângerea dură din meciul cu Simona Halep, din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 6.685.828 de euro. Ea a dezvăluit că s-a simțit rău încă de săptămâna trecută, când a câștigat turneul de la Rabat.

”A început joi seară, nu mă simţeam prea bine, dar mai mergea încă. M-am trezit vineri şi nu mă simţeam deloc bine. Am mâncat numai orez şi supă, aşa că nu aveam energie, dar încă am jucat bine. Sâmbătă, m-am trezit cu o migrenă şi cu febră, nu ştiam dacă să joc sau nu. Am făcut-o şi am dat totul”, a spus Mertens, conform site-ului dhnet.be.

Mertens a explicat înfrângerea dură din meciul cu Halep: ”Am o infecție în corp”

”Apoi, am luat avionul pentru Madrid şi nu am reuşit să adorm înainte de 02.30 sau 03.00 dimineaţă. În plus, eram deshidratată. Am dat iar totul, dar nu am fost în formă. Înainte şi după meciuri am avut crampe, nu am mâncat nimic, nu am avut energie. Luni dimineaţă, am mers la spital. Am jucat multe meciuri… Este o infecţie, dar nu ştiu de care fel încă. În setul doi cu Halep nu a fost rău, dar am avut picioarele foarte grele. Din punct de vedere psihic eram acolo, voiam să joc”, a explicat Mertens înfrângerea dură din meciul cu Halep.

Simona Halep, locul 1 WTA şi deţinătoarea trofeului, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-0, 6-3, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Până marţi, Mertens jucase şi câştigase 13 meciuri în ultima lună, care i-au adus două trofee. Din cauza problemelor medicale, belgianca s-a retras, luni, din proba de dublu de la Madrid.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!