Fotbal international

Un campion mondial şochează! “Vomit înaintea meciurilor, nu vreau să mai joc”

În vara anului 2014, echipa naţională a Germaniei câştiga Campionatul Mondial. Patru ani mai târziu, unul dintre jucătorii care au câştigat trofeul a făcut câteva dezvăluiri incredibile.
11.03.2018 | 17:01
Un campion mondial şochează!
ADVERTISEMENT

Per Mertesacker, campion mondial cu Germania în 2014, a acordat recent un interviu pentru Der Spiegel. Fundaşul central de 33 de ani a vorbit despre viaţa de fotbalist şi a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul şocante. Fostul internaţional german a anunţat că se va retrage la finalul meciului.

“Corpul meu este distrus. Nu mai simt plăcerea să joc. La Arsenal prefer să stau pe bancă, decât să mai joc. Înaintea meciurilor vomit de fiecare dată, e o reacţie nervoasă. Când o să mă retrag o să fiu în sfârşit liber. Am un sfat pentru tinerii fotbalişti. Pe lângă fotbal, să încerce să studieze, să-şi diversifice viaţa”, a declarat Per Mertesacker.

ADVERTISEMENT

Mertesacker, peste 100 de selecţii la naţională

Per Mertesacker a jucat de-a lungul timpului pentru Hannover 96, Werder Bremen şi Arsenal. Între 2004 şi 2014, fundaşul de 33 de ani a bifat 104 selecţii pentru echipa naţională a Germaniei, alături de care a câştigat Campionatul Mondial din Brazilia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri