Fotbal international

Mesajul celor de la Ajax, înainte de meciul cu Juventus: „Nu ne pasă de ce spun ei”. Video

10.04.2019 | 16:40
Mesajul celor de la Ajax inainte de meciul cu Juventus Nu ne pasa de ce spun ei Video

Ajax Amsterdam va avea din nou o misiune dificilă în Liga Campionilor. „Lăncierii” vor întâlni în sferturile de finală formația Juventus Torino și vor fi din nou outsideri, la fel ca în duelul din optimi jucat împotriva celor de la Real Madrid. Cu toate acestea, olandezii au trecut de Real Madrid, chiar dacă au pierdut pe teren propriu cu 1-2. Formația antrenată de Erik ten Hag a întors însă în mod spectaculos dubla după ce a câștigat cu 4-1 în meciul disputat pe Santiago Bernabeu.

Ajax Amsterdam, mesaj pentru Juventus Torino

În ciuda faptului că vor întâlni una dintre favoritele la trofeu, cei de la Ajax Amsterdam dau de înțeles că nu se vor lăsa impresionați de numele adversarului. Astfel, pe contul oficial de twitter al formației olandeze a apărut un mesaj video care pare a fi o provocare adresată celor de la Juventus Torino.

Astfel, „lăncierii” au publicat un clip cu secvențe din actualul sezon de Liga Campionilor, pe fundalul sonor al melodiei „Blah blah blah”, care face parte din repertoriul DJ-ului olandez Armin Van Buuren. Aceștia au publicat și refrenul melodiei care spune „și nici nu ne pasă de ceea ce spuneți voi” („And we don’t even care about what they say…”).

Ultrașii lui Ajax Amsterdam au făcut „gălăgie” la hotelul lui Juventus Torino

Cu o seară înainte de meci, elevii lui Allegri au fost vizitați de ultrașii lui Ajax Amsterdam, cei care au făcut gălăgie și au aprins mai multe torte în fața hotelului care a găzduit „Bătrâna Doamnă”.

Partida dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino din manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se joacă astăzi, de la ora 22.00. Meciul o să fie transmis de Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.