Sport

Claudiu Keșeru nu este în lot pentru CFR Cluj – FCSB, derby-ul pentru titlu! Anunțul făcut de Petrea și mesajul atacantului

Claudiu Keșeru, a transmis un mesaj subtil înainte de derby-ul cu CFR Cluj din Casa Pariurilor Liga 1, care poate decide titlul de campioană, însă atacantul nici măcar nu a fost oprit în lot.
16.04.2022 | 11:09
Claudiu Keseru nu este in lot pentru CFR Cluj  FCSB derbyul pentru titlu Anuntul facut de Petrea si mesajul atacantului
Claudiu Keșeru a jucat doar 45 de minute în play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-04-2022
08:09

Toni Petrea a făcut anunțul: Keșeru rămâne la București

Toni Petrea a dezvăluit la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj că atacantul de 35 de ani nu va face parte din lotul deplasat la Cluj.

„Keșeru nu va fi în lot”, a fost anunțul scurt și sec al antrenorului lui FCSB. Va fi al patrulea meci din play-off în care Claudiu Keșeru nu este nici măcar pe banca de rezerve.

Claudiu Keșeru a fost din nou lăsat în afara lotului la meciul cu FC Voluntari, iar atacantul de 35 de ani avea șanse mici să fie utilizat și în meciul cu CFR Cluj, înainte de care a trimis un mesaj subtil pe Instagram.

Claudiu Keșeru, mesaj subtil pentru contestatari înainte de derby-ul cu CFR Cluj

Veteranul FCSB-ului este destul de afectat de situația în care se află și de umilințele la care este supus de patronul Gigi Becali, iar imaginile cu reacțiile sale de pe banca de rezerve sunt sugestive în acest sens.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Claudiu Keșeru pe pagina lui de Instagram
Mesajul postat de Claudiu Keșeru pe pagina lui de Instagram

„Karma spune că uneori trebuie să suferi în viață nu pentru că ai fost rău, ci pentru că nu ai realizat unde și când să te oprești din a fi bun”, a fost mesajul surprinzător postat de Claudiu Keșeru pe pagina oficială de Instagram.

În acest play-off din Casa Pariurilor Liga 1, Claudiu Keșeru a fost folosit doar o repriză în meciul cu Universitatea Craiova, iar în celelalte trei nici măcar nu a prins lotul de 20.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru vrea să se întoarcă în vară în Franța

FANATIK a aflat în exclusivitate că atacantul vrea să își încheie cariera în fotbalul francez, unde a fost extrem de apreciat de-a lungul carierei: „Așa ne comportăm noi cu jucători care sunt la final de carieră și nu ne mai aduc bani în vistieria clubului. Îi folosim numai când avem nevoie de ei. După aceea… ne batem joc de ei. 

Eu am discutat cu el. Am înțeles că așteaptă ceva din Franța. Știu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuțile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB și chiar îmi pare rău pentru situația în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață nu concepe să lipsească Keșeru din primul unsprezece cu CFR Cluj: „Evident că ne deranjează”

Galeria FCSB-ului îl susține pe Claudiu Keșeru până în pânzele albe, iar Gheorghe Mustață a recunoscut că suporterii sunt extrem de nemulțumiți de situația în care se află atacantul:

„Evident că ne deranjează că a rămas din nou în afara lotului Keșeru. Un atacant de valoarea lui și să nu îl ai în teren? Mai ales la meciul cu CFR Cluj”, a spus liderul Peluzei Nord în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru este evaluat conform Transfermarkt la 1.200.000 de euro și a reușit în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 cinci goluri și trei asisst-uri în 19 meciuri.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT