News

Mesaj cutremurător lăsat de un tânăr din Cluj care și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste. ”Peste câteva minute nu o să mai fiu”

O poveste de dragoste între doi tineri din comuna Luna s-a transformat în Tragedie. Decepționat, un bărbat de 22 de ani s-a spânzurat chiar în curtea casei unde locuia fosta sa iubită.
27.07.2022 | 13:56
Mesaj cutremurator lasat de un tanar din Cluj care sia pus capat zilelor dupa o deceptie in dragoste Peste cateva minute nu o sa mai fiu
Un tânăr din Cluj s-a sinucis, decepționat în dragoste. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tânărul a ales să se spânzure chiar în curtea fostei sale iubite. Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a lăsat un mesaj pe Facebook prin care anunța ce are de gând.

Un tânăr s-a spânzurat, după o decepție în dragoste

”Te iubesc acuma peste câteva minute n-o să mai fiu să ști că te iubesc și îmi pare rău. Ce am făcut până acuma rămas bun la toți a mei dragi nu mai pot să sufăr așa”, a fost ultimul său mesaj lăsat pe rețeaua de socializare, conform Actual de Cluj.

ADVERTISEMENT

Corpul acestuia a fost transportat la IML pentru a fi efectuată necropsia. ”La data de 26 iulie în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Tânărul suferise o decepție în dragoste și, din păcate, nu a putut trece peste acest moment. Prietenii săi și familia au lăsat pe Facebook zeci de mesaje triste, mai ales că nimeni nu se aștepta ca tânărul să facă acest gest.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, un preot șoca comunitatea după ce a ales să își pună capăt zilelor împreună cu soția sa. Anchetatorii au stabilit că cei doi soți sufereau de depresie și nu puteau să treacă peste această perioadă grea.

Tags: