News

Ce i-a scris polițista care s-a împușcat în cap soțului ei în mesajul de adio: “I-a spus că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face”

Apar noi detalii cutremurătoare despre cazul polițistei în vârstă de 25 de ani care s-a împușcat în cap. Ce i-a scris aceasta soțului ei în mesajul de adio
20.01.2022 | 09:03
Ce ia scris politista care sa impuscat in cap sotului ei in mesajul de adio Ia spus ca il iubeste si ca il roaga sa o ierte pentru ce va face
Polițista care s-a împușcat în cap i-a scris soțului ei un mesaj de adio. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de a se împușca în cap, polițista în vârstă de 25 de ani i-a scris soțului ei un mesaj de adio. “I-a spus că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face”

Mesajul de adio al polițistei care s-a împușcat în cap

Tânăra polițistă, care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, i-a lăsat soțului ei un mesaj de adio înainte de a-și încheia socotelile cu viața.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui prieten apropiat al Adelei, aceasta i-a scris soțului ei că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce urmează să facă.

A precizat că nu vede altă cale de ieșire din depresie.

Sorin, soțul ei, a sunat-o imediat după ce a văzut mesajul, însă tânăra își închisese telefonul.

ADVERTISEMENT

Disperat, bărbatul l-a sunat pe șeful polițistei și l-a rugat să vadă unde este Adela.

Colegii tinerei au început să o caute, iar în momentul în care au găsit-o plină de sânge, în baie, au avut șocul vieții lor.

Cine este tânăra polițistă care s-a împușcat în cap

Tânăra care a decis să își curme singură suferința prin sinucidere a terminat Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018.

ADVERTISEMENT

Ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020.

Aceasta se căsătorise cu doar câteva luni în urmă, soțul ei fiind de meserie tot polițist.

Cei doi și-au unit destinele în septembrie 2021, iar nunta a fost una ca-n povești.

Din pozele postate pe rețelele de socializare, tânăra părea să fie fericită, însă, în realitate, lucrurile nu stăteau chiar așa.

Din ultimele informații, ar fi recurs la acest gest necugetat din cauza unor neînțelegeri în familie.

ADVERTISEMENT

Adela s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Deși se căsătorise cu doar câteva luni în urmă și părea fericită, o tânără polițistă a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.

La mai puțin de două ore de la începerea programului de muncă, aceasta a mers la toaletă, unde s-a împușcat cu arma din dotare.

A fost găsită într-o baltă de sânge, iar cadrele medicale sosite de urgență la fața locului nu au mai putut să o salveze.

“A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu.

Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa.

Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a spus medicul de pe ambulanţă.

ADVERTISEMENT