News

Mesaj de adio tulburător lăsat de un tânăr care s-a sinucis! Gestul vine la un an și jumătate de la moartea iubitei sale

26.07.2020 | 17:26
James Fincher a scris pe Facebook cu puțin timp înainte să-și pună capăt zilelor. Sursa foto - fascebook
ADVERTISEMENT

Mesaj de adio tulburător lăsat de un tânăr care s-a sinucis! James Fincher avea 18 ani și locuia în Coalville, Anglia. Din păcate, tânărul a ales să-și pună capăt zilelor.

A recurs la acest gen la un an și jumătate de la moartea iubitei sale, Sian Ellis, o adolescentă de numai 15 ani. Tânăra a murit în februarie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost lovită de un autobuz școlar în momentul în care intenționa să traverseze strada. Presa din Marea Britanie scrie că Fincher nu a reușit niciodată să treacă peste decesul iubitei sale.

Ce a scris James Fincher cu puțin timp înainte să se omoare

Tânărul a încercat să se implice în diferite proiecte, inclusiv în dezvoltarea unei petiții online pentru implementarea unui sistem organizat de traversare a străzii în zona în care Sian și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, în luna mai, de ziua lui, James nu a ezitat și le-a solicitat prietenilor să doneze bani pentru un program de ajutorare a celor care au gânduri de suicid.

Culmea, rudele spun că n-au dat prea multă importanță faptului că acesta s-a închis în el după tragedie. Nici prietenii nu au considerat că tânărul nu poate trece peste.

ADVERTISEMENT

Și totuși, sâmbătă seara, James a dispărut de la domiciliu, iar câteva ore mai târziu a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Cu doar câteva zile înainte de a se sinucide, tânărul a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook: “Nu ignora o persoană care te iubește, căreia îi pasă de tine și care îți simte lipsa pentru că, într-o zi, te-ai putea trezi și ai putea realiza că ai pierdut luna numărând stelele”.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Michael Parker, șoferul de autobuz implicat în accidentul în care prietena lui James și-a pierdut viața, a primit o amendă de 235 de lire sterline. Acestuia i-a fost interzis dreptul de a mai conduce autovehicule pentru următorii patru ani.

 

 

 

ADVERTISEMENT