Fotbal international

Mesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. “Eu am jucat cu hemipareză pe piciorul drept”

30.08.2018 | 15:39
Mesaj de la Prunea pentru Balgradean Eu am jucat cu hemipareza pe piciorul drept

Mesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. Fostul mare goalkeeper al echipei naționale este de părere că portarul de 30 de ani al vicecampionilor ar fi putut să facă tot posibilul să intre între buturile roș-albaștrilor la meciul cu Rapid Viena.

FCSB se află în fața celui mai important meci din acest sezon, iar staff-ul tehnic al vicecampionilor nu intenționează să îl folosească pe Cristian Bălgrădean în partida cu Rapid Viena. deoarece portrul în vârstă de 30 de ani are unele probleme medicale.

Mesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. “Eu am jucat cu hemipareză pe piciorul drept”

Contactat de către FANATIK.RO, Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale, a vorbit despre situația goalkeeperului roș-albaștrilor. “Doresc să ne înțelegem un lucru de la început ca să fie clar pentru toată lumea. Nu vreau să se interpreteze absolut nimic. Pentru mine Bălgrădean este cel mai bun portar din Liga 1, dar acum FCSB se află într-o situație care nu este deloc una ușoară.

Este clar că Bălgrădean nu este rupt în totalitate, ca de aia este trecut și pe banca de rezerve, dar eu cred că dacă el este și 70- 80 la sută din capacitatea lui maximă atunci ar fi trebuit să tragă de el și să intre în poartă. Este un meci foarte important pentru viitorul echipei lui Gigi Becali. Vreau să vă spun că eu am intrat o dată chiar titular, în partida România-Belgia, din 1993, de la București, deși aveam hemipareză pe piciorul drept. Nu puteam deloc să dau în minge cu piciorul drept, iar singurul om care a știut de problema mea medicală a fost doctorul Pompiliu Popescu. L-am rugat să nu îi spună nimic lui nea Puiu Iordănescu și nu i-a spus. La acel meci rezerva mea a fost Dumitru Stângaciu”, ne-a spus Prunea.

Mesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. Portarul roș-albaștrilor într-un meci al lui FCSB
Mesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. Portarul roș-albaștrilor într-un meci al lui FCSB

Sfat de la Prunea pentru Bălgrădean!

În continuare, Florin Prunea a discutat despre ce consideră el că ar fi trebuit să facă portarul Cristian Bălgrădean. “Acum Cristi știe cel mai bine cum este din punct de vedere medical. Eu doar i-am transmis ce am considerat eu. I-am dat doar un sfat. Însă nu înseamnă că tânărul Vlad nu este și el o soluție pentru poarta echipei lui Gigi Becali.

El este un portar de mare perspectivă și trebuie să avem încredere în el. Doar cu încredere din partea conducătorilor Andrei Vlad poate să progreseze. El a avut atunci acea serie, dar a avut ghinion că a trebuit să între în poartă și la meciuri din cupele europene, acolo unde îl arde pe Gigi Becali cel mai tare. Acum el tot într-un meci de cupă europeană joacă dar putem spune că s-a mai călit și el un pic. Au mai fost și acele meciuri din calificările naționalei U 19 a României acolo unde Vlad a avut evoluții destul de bune. Însă hai să mai așteptăm câteva ore și o să vedem cine o să apere dintre Andrei Vlad și Cristian Bălgrădean. Este foarte important să ne calificăm ca să putem să mai strângem și noi puncte”, a încheiat fostul mare portar al echipei naționale.

Citește și:  Joacă Bălgrădean cu Rapid Viena? Ultimele informații oferite de Duckadam!