News
notix pixel id

Mesaj disperat al unui medic pentru nevaccinați! „Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital”

Mesaj disperat al unui medic pentru nevaccinați! Doctorul Alina Prodan a scris câteva rânduri pentru persoanele care încă nu cred în beneficiile imunizării
27.11.2021 | 13:29
Mesaj disperat al unui medic pentru nevaccinați! „Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital”
Mesaj disperat al unui medic pentru persoanele nevaccinate! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regretul celor care nu s-au vaccinat nu reprezintă întotdeauna și izbăvirea. Acesta poate să vină uneori prea târziu, avertizează medicul Alina Prodan, de la Spitalul Floreasca.

Mai mult decât atât, doctorul a tras și un semnal de alarmă și a spus că unii dintre cei care ies în stradă la proteste anti-vaccinare ar putea să ajungă destul de repede în spital.

Mesaj disperat al unui doctor pentru nevaccinați!

„Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă! De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat!

ADVERTISEMENT

Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare”, a spus medicul Alina Prodan, potrivit RoVaccinare.

Alina Prodan a mai explicat că acești oameni nu pot fi convinși nici de cifre, nici de statistici sau alte date. Și totul se întâmplă nu neapărat din vina lor.

ADVERTISEMENT

„De convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre!

Din păcate, aici nu funcționează treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu.

ADVERTISEMENT

Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu.

În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!” a mai adăugat dr. Alina Prodan

Vă readucem aminte că din momentul zero al campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, moment care a avur loc în decembrie 2020, și până acum, la nivel național s-au vaccinat 7.702.846 de persoane.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 7.347.539 au primit chiar schema completă. În același timp, 1.473.241 de persoane au făcut deja doza a treia de vaccin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri