News

Mesaj disperat pentru un actor român, pe Facebook. Are nevoie urgentă de sânge

23.10.2020 | 17:11
Mesaj disperat pentru un actor roman pe Facebook Are nevoie urgenta de sange
ADVERTISEMENT

Constantin Zamfirescu, actorul devenit celebru pentru rolul jucat în serialul „Trăsniții” are mare nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. „Gogoașă”, așa cum este cunoscut datorită producției de la Prima TV, se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Colegii actoruluidin Trupa Sabotorii au transmis un mesaj disperat pe rețelele de socializare după ce vedeta a ajuns de urgență la spital. Constantin Zamfirescu urmează să fie supus unui intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi, având mare nevoie de sânge.

ADVERTISEMENT

Artistul este internat la Spitalul Carol Davila din Capitală, corpul medical transmițând rudelor că acesta va fi supus unor transfuzii de sânge. Din păcate, nu s-a găsit niciun donator, motiv pentru care colegii săi cer ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Actor din trupa Sabotorii, nevoie urgentă de sânge. Colegii au transmis un mesaj disperat

Celebrul actor trece prin clipe grele și are nevoie de sânge grupa sanguină A2. Așadar, oricine poate dona o poate face zilele acestea. Operația vedetei este stabilită pentru ziua de luni, 26 octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

„Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă. Nu am fi vrut să facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma analizelor, noi nu putem dona! ☹☹☹ Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davila.

Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea noastră. Este deja internat, iar luni va fi operat. Și sunt mulți care au nevoie. Zamzu are A2”, este mesajul disperat lăsat de colegii actorului din Trupa Sabotorii, pe Facebook.
Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei, după cum a anunțat chiar actorul în mediul online în urmă cu puțin timp.

Din păcate, Constantin Zamfirescu nu are pentru prima oară probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp a mărturisit că a suferit un accident vascular din cauza căruia în momentul de față poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului.

ADVERTISEMENT

Drama a avut loc în copilărie, soarta nefiind de partea sa nici câțiva ani mai târziu când primul lui copil, o fetiță pe nume Anastasia, a murit la scurt timp după naștere. Micuța s-a născut vara, în luna august, și a trăit numai 19 zile.

Actorul a mers mai departe și soția sa a mai adus pe lume doi copii. David s-a născut la doi ani după decesul Anastasiei, după o serie lungă de tratamente. Sara, cea de-a doua fetiță a vedetei Prima TV, s-a născut cu o malformație la obrazul drept.

ADVERTISEMENT