Mesaj dur al fanilor craioveni pentru conducere și pentru Devis Mangia! Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Universitatea Craiova
07/04/2019, 22:04
Mesaj dur al fanilor craioveni pentru conducere și pentru Devis Mangia! Foto
Fanii i-au cerut mai mult curaj lui Devis Mangia!

Fanii Universității Craiova au avut din nou un mesaj dur la adresa conducerii și a antrenorului italian Devis Mangia, în timpul meciului jucat cu CFR Cluj în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 Betano. Suporterii olteni sunt dezamăgiți de înfrângerile suferite recent de trupa din Bănie, 2-3 cu FCSB în Liga 1 și 1-2 acasă cu Viitorul, în semifinalele Cupei României.

Mesajul fanilor Craiovei pentru Devis Mangia și conducere

Astfel, fanii olteni au scris pe bannere un mesaj adresat conducerii, după transferurile făcute pe bani mulți în ultima perioadă, dar care au făcut ca cei mai buni fotbaliști să plece de pe Oblemenco: „Liga 1 nu e supermarket cu titluri la promoție, performanța se face doar prin investiție”. De asemenea, fanii i-au scris și un mesaj în italiană lui Mangia: „Devis, fără c*** nu batem pe nimeni”.

Mesajul fanilor pentru Devis Mangia, la U Craiova – CFR Cluj

Devis Mangia a avut mai multe clinciuri cu fanii în ultima perioadă iar după înfrângerile din ultima perioadă i s-a cerut demisia. Italianul a spus însă că nici nu se gândește la așa ceva: “Este exclus să-mi dau demisia, nu face parte din mentalitatea mea. Momentele bune sau mai puţin bune fac parte din meseria de antrenor, publicul reacţionează în funcţie de rezultate”, a declarat Devis Mangia.

Închide ×