Mesaj dur al lui Zidane pentru unul dintre cei mai vechi jucători din lot: “În locul tău mi-aş căuta altă echipă”

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 15:37
Mesaj dur al lui Zidane pentru unul dintre cei mai vechi jucători din lot: “În locul tău mi-aş căuta altă echipă”

Zinedine Zidane îşi conturează în această perioadă lotul pentru sezonul viitor, iar antrenorul francez nu pare să facă dispus la concesii pentru nici unul dintre jucătorii din lot, chiar şi dacă este vorba despre nume importante din vestiar.

“Dacă aş fi în locul tău, aş merge să găsesc o altă echipă, unde aş avea mai multe şanse să prind minute pe teren”, i-a transmis Zinedine Zidane lui Jese Rodriguez.

Jese Rodriguez, 23 de ani, şi-a făcut junioratul la Real Madrid şi a fost promovat la echipa mare a lui Real Madrid în iulie 2013. A avut un impact excelent în acel sezon, în care devenise un titular incontestabil al “galacticilor”. O accidentare la genunchi i-a oprit ascensiunea. Jese mai are un an de contract şi este cotat la 14 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×