Fotbal intern

Mesaj dur de la Meme Stoica: „Plimbați-vă, stați la cozi, luați-vă-n brațe! Pompele funebre nu dau faliment niciodată…”

21.03.2020 | 22:10
Mesaj dur de la Meme Stoica Plimbativa stati la cozi luativan brate Pompele funebre nu dau faliment niciodata
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a avut un mesaj dur pentru cetățenii care nu respectă recomandările autorităților pentru evitarea răspândirii coronavirusului, izolarea la domiciliu.

Mesaj dur al lui Meme Stoica

Întreaga planetă este afectată în această perioadă de coronavirus, care a suspendat cele mai importante competiții sportive și a dus la mii de decese.

ADVERTISEMENT

În ciuda recomandărilor transmise de autorități, de a evita cât de mult posibil ieșirile publice, mulți cetățeni români au ales să-și petreacă perioada de „izolare” în parcuri, expunându-se atât pe ei, cât și pe cei apropiați, la COVID-19.

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a avut un mesaj dur pentru cetățenii care nu respectă recomandările autorităților.

ADVERTISEMENT

Alături de un material video în care Naftali Bennet, Ministrul Apărării din Israel, le recomanda cetățenilor să rămână în case, Meme Stoica a transmis: „Dacă nici omul ăsta nu știe, nu știe nimeni. Plimbați-vă, stați la cozi, luați-vă-n brațe, e păcat să nu profitați de vremea asta superbă… Pompele funebre nu dau faliment niciodată…”.

Critici pentru adepții noului trend din mediul online

Din cauza pandemiei de coronavirus, mulți dintre marii sportivi ai planetei au ales să se antreneze și să stea cât mai mult la domiciliu, situație ce a dat naștere unui nou trend în mediul online: „dublele” cu o rolă de hârtie igienică.

ADVERTISEMENT

Rând pe rând, Lionel Messi, Sergio Ramos, Bruno Fernandes, Marcelo, Thierry Henry, Gheorghe și Ianis Hagi, Simona Halep sau Cristina Neagu au acceptat provocarea.

În ciuda intenției lăudabile, challenge-ul având scopul de a transmite tuturor să rămână cât mai mult în casă, Mihai Stoica a avut o poziție critică pentru adepții trendului.

ADVERTISEMENT

Am descoperit de ce s-a epuizat stocul de hârtie igienică. Se joacă fotbal cu ea. Mă duc să-mi torn o găleată de gheață-n cap”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, adăugând postării hashtag-ul „mama proștilor e mereu gravidă”.

ADVERTISEMENT