Sport

Mesaj dur din handbalul românesc: “Așa proști că nici blatul nu l-am reușit!” Exclusiv

21.03.2021 | 20:21
Mesaj dur din handbalul romanesc Asa prosti ca nici blatul nu lam reusit Exclusiv
ADVERTISEMENT

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice în ciuda victoriei cu Muntenegru de duminică, scor 28-25. O partidă la care tricolorele ar fi avut nevoie de un succes la cinci goluri diferență pentru a lăsa Norvegia acasă.

Norvegienii s-au temut că Muntenegru – România s-ar putea termina cu o înțelegere între cele două echipe. 30-25 pentru România ar fi fost scorul perfect pentru ambele formații. Care ar fi mers la Tokyo braț la braț.

ADVERTISEMENT

Muntenegrencele și-au făcut partea lor de treabă, au marcat de 25 de ori. Din păcate, România s-a oprit la doar 28 de reușite. Un om important din handbalul românesc este convins că adversarele de duminică ar fi fost dispuse să accepte o înțelegere. Doar că jucătoarele noastre nu au putut profita și au ratat numeroase ocazii clare. Astfel că le-a atacat fără menajamente, într-un mesaj trimis către FANATIK.

Acuzele unui om important din handbalul românesc: “Nu puteau ele să și-o bage singure în poartă!”

“Salutări de la Buceschi. Ne-a omorât și ieri și azi. Exact ce am zis mai devreme; așa de proști au fost cei care conduc echipa că nici blatul nu l-au reușit.

ADVERTISEMENT

Ele au dat 25 de goluri, cât aveau nevoie, și noi am dat în bară, boltă și joc pozițional. Nu puteau ele să și-o bage singure în poartă. Nu am alergat. Și în pozitional pasatoare”, a fost mesajul unui important om din handbalul românesc pentru FANATIK.

Eliza Buceschi a avut un joc sub așteptări la acest turneul preolimpic. S-a mișcat destul de lent și a dat impresia că nu este în cea mai bună formă. A ratat și o aruncare de la șapte metri, fază la care adversarele au profitat și au marcat pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a ratat și ea trei aruncări de la șapte metri. Astfel că România a avut un procentaj dezastruos la acest capitol, 50 la sută. Doar patru goluri din opt încercări. În vreme ce adversarele au avut sută la sută.

România, Muntenegru și Norvegia au terminat toate trei cu câte o victorie, adică două puncte. Dar “tricolorele” au fost singurele care au avut golaveraj negativ. Norvegia a fost pe zero, iar Muntenegru a avut plus doi.

ADVERTISEMENT

Norvegia și Muntenegru au obținut calificarea la Jocurile Olimpice din vară. România bifează un nou obiectiv ratat, după parcursul extrem de modest de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT