Fotbal international

Mesaj emoționant al fanilor dinamoviști pentru Ștefan Radu, după meciul 402 pentru Lazio. Ce i-au transmis ”câinii”

04.04.2021 | 10:43
Mesaj emotionant al fanilor dinamovisti pentru Stefan Radu dupa meciul 402 pentru Lazio Ce iau transmis cainii
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio, iar fanii dinamoviști au marcat evenimentul printr-un mesaj emoționant adresat sportivului care s-a format la clubul din Ștefan cel Mare.

Ștefan Radu este unul dintre cei mai buni fotbaliști români din ultimii ani și singurul care evoluează de 13 ani neîntrerupt la cel mai înalt nivel în Serie A. Căpitanul lui Lazio va rămâne definitiv în istoria clubului.

ADVERTISEMENT

În tricoul lui Lazio, Ștefan Radu a scris istorie și a corectat record după record. Sâmbătă, 3 martie, în victoria echipei sale 2-1 cu Spezia, Ștefan Radu a jucat meciul cu numărul 402 pentru Lazio, depășindu-l pe Giuseppe Favalli (401 prezențe).

„Câinii” au marcat cum se cuvine recordul istoric doborât de Ștefan Radu la Lazio

Ștefan Radu a evoluat în întreaga carieră la doar două echipe: Dinamo, clubul la care a crescut și s-a format ca fotbalist, și Lazio unde a ajuns în 2008, la doar 22 de ani. Odată cu stabilirea noului record de prezențe în tricoul lui Lazio, fanii lui Dinamo au postat un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

”Din Ștefan cel Mare la… ȘTEFAN CEL MARE! Este cel mai valoros jucător crescut de Dinamo, aflat încă în activitate. Este membru DDB Italia și începând de astăzi este jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul bianco-celeste, din întreaga istorie de 121 de ani a lui Lazio Roma!

Astăzi, în victoria în fața Speziei, Ștefan Radu a bifat a 402-a prezență în echipa din capitala Italiei și a Imperiului Roman, depășindu-l pe legendarul Giuseppe Favalli. SUNTEM MÂNDRI DE TINE, FANE!

ADVERTISEMENT

Când l-am întrebat despre decizia de a se alătura proiectului Socios www.programddb.ro, mi-a răspuns scurt, dar foarte cuprinzător: ’Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!’ RESPECTUL NOSTRU, CĂPITANE!”, a fost mesajul transmis de fanii dinamoviști, pe pagina de Facebook ”DDB Italia”.

Din Ștefan cel Mare la …ȘTEFAN CEL MARE

Este cel mai valoros jucător crescut de Dinamo, aflat încă în activitate….

Publicată de DDB Italia pe Sâmbătă, 3 aprilie 2021

Ștefan Radu, în Club 1VIP”

Ștefan Radu nu este recordman doar în privința numărului de meciuri în tricoul lui Lazio. Și celelalte cifre ale fostului internațional român sunt incredibile.

ADVERTISEMENT

Dintre toți străinii care au evoluat de-a lungul anilor în campionatul Italiei, Radu este ”cel mai fidel”, ca număr de sezoane la aceeași echipă. Doar Chielini de la Juventus şi Magnanelli de la Sassuolo îl depășesc în longevitate.

8 trofee a cucerit Ștefan Radu în întreaga carieră, dintre care 6 în tricoul lui Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe. Celelalte două trofee, titlul în Liga 1 și Supercupa României le-a cucerit cu Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: