Simona Halep

Mesaj emoționant pentru Simona Halep de la o mare campioană: ”Ador să te văd jucând”. Video

20.04.2021 | 09:17
Mesaj emotionant pentru Simona Halep de la o mare campioana Ador sa te vad jucand Video
ADVERTISEMENT

Fosta mare campioană Chris Evert, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, i-a transmis un mesaj emoționant Simonei Halep în care vorbește despre asemănările dintre ele.

Americanca în vârstă de 66 de ani, primul lider din istoria clasamentului feminin, a mai lăudat-o și în trecut pe sportiva noastră despre care a spus că este puternică și face puține greșeli neforțate.

ADVERTISEMENT

Halep este prezentă în aceste zile la turneul de la Stuttgart, ea urmând să joace direct în turul doi cu învingătoarea partidei dintre cehoaicele Marketa Vondrousova (locul 20 WTA) și Marie Bouzkova (locul 56 WTA).

O uriașă campioană a tenisului, mesaj superb pentru Simona Halep

În cadrul unei emisiuni realizate de marea campioană Chris Evert pentru canalul de YouTube al circuitului WTA, fosta sportivă din SUA a sta de vorbă cu Simona Halep și, printre alte, i-a transmis un mesaj puternic actualului loc 3 din clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

”Simt că ți-am urmărit cariera mai mult decât le-am urmărit pe ale altora, din câteva motive. În primul rând, îți înțeleg jocul, stilul de joc și ador să te văd jucând. Dar în al doilea rând, simt că parcursul tău a fost atât de palpitant și dramatic, dar într-un sens bun.

Am simțit de parcă îți experimentez durerea la înfrângeri și bucuria la victorii. Cred că multi dintre fanii tăi simt același lucru, esti o jucătoare sufletistă și cu toții apreciem asta”, i-a spus Chris Evert celei mai bune jucătoare din România.

ADVERTISEMENT

Halep a povestit cum juca fotbal pe stradă în copilărie

Simona Halep i-a mulțumit legendare jucătoare americane și a povestit ce a ajutat-o foarte mult să-și găsească reperele pe terenul de tenis: ”Sunt foarte onorată că ai spus că jocul meu ar semăna cu stilul tău.

Mi-a fost ușor să joc tenis, încă de când eram mică. Făceam sport alături de fratele meu, care e cu șase ani mai mare decât mine și mă scotea mereu pe stradă. Jucam fotbal, alte sporturi și mi-a fost ușor să obțin coordonarea necesară la tenis”.

ADVERTISEMENT

Românca a plecat încă de sâmbătă în Germania, dar atunci afirma că nu este sigură că va putea evolua , o decizie finală urmând să ia la fața locului în funcție de cum se va simți la antrenamente.

ADVERTISEMENT
Tags: