News

Mesaj emoționant pentru un medic din Focșani din partea copiilor săi pe care nu i-a văzut de două luni: „Mama este glasul de înger care ne spunea seara povești”. Video

01.05.2020 | 15:28
Mesaj emotionant pentru un medic din Focsani din partea copiilor sai pe care nu ia vazut de doua luni Mama este glasul de inger care ne spunea seara povesti Video
ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai doctorului Bianca Ramona Andoni, aflat în conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, au avut de transmis un mesaj emoționant. Alexandru și Sabina și-au încurajat mama prin intermediul unui clip video publicat pe Facebook.

Mesaj emoționant pentru un medic din Focșani din partea copiilor

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale a publicat mesajul emoționant al micuților, izolați la țară la bunici, în așteptarea mamei lor.

ADVERTISEMENT

„Omul bun și bunătatea care-i curge-n suflet! Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată…

Doamna Dr. Bianca – Ramona Andoni este medic specialist, coordonator în compartimentul prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale din cadrul Spitalului Militar „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Începând cu data de 13.04.2020 face parte din echipa militară de conducere a personalului Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Foșani, alături de domnul colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” Braşov, domnul locotenent-colonel Adrian Ceauşu și domnul locotenent colonel Andrei Vulpe.

ADVERTISEMENT

Alexandru și Sabina își încurajează mama erou care luptă cu inamicul invizibil (COVID 19). Povestea lor ne emoționează ca o rugaciune pentru Dumnezeu.

„Mama este dulce așa cum ne-o amintim când ne ținea în brațe, mama este glasul de înger care ne spunea seara povești, mama, de care ne este enorm de dor, este eroul pe care îl vedem la televizor.

ADVERTISEMENT

Mulți copii citesc legende și află despre super eroi, noi știm că mama este unul dintre eroii acestor zile în lupta cu inamicul invizibil.

Ne este dor de mama pe care o vedem doar în poze de o lună și jumătate. Bunicii sunt aliații nostri să o susținem pe mami. Mama noastră este puternică. Stăm acasă și așteptăm ziua victoriei”, au transmis cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Omul bun și bunatatea care-i curge-n suflet! Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată…

Omul bun și bunatatea care-i curge-n suflet! Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată… Doamna Dr. Bianca –Ramona Andoni este medic specialist, coordonator în compartimentul prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale din cadrul Spitalului Militar „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Începând cu data de 13.04.2020 face parte din echipa militară de conducere a personalului Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Foșani, alături de domnul colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” Braşov, domnul locotenent-colonel Adrian Ceauşu și domnul locotenent colonel Andrei Vulpe.Alexandru și Sabina își încurajează mama erou care luptă cu inamicul invizibil (COVID 19). Povestea lor ne emoționează ca o rugaciune pentru Dumnezeu. ,,Mama este dulce așa cum ne-o amintim când ne ținea în brațe, mama este glasul de înger care ne spunea seara povești, mama, de care ne este enorm de dor, este eroul pe care îl vedem la televizor. Mulți copii citesc legende și află despre super eroi, noi știm că mama este unul dintre eroii acestor zile în lupta cu inamicul invizibil. Ne este dor de mama pe care o vedem doar în poze de o lună și jumătate. Bunicii sunt aliații nostri să o susținem pe mami. Mama noastră este puternică. Stăm acasă și așteptăm ziua victoriei”. Text: Plt.maj. Galiță AdrianMesaj video: Dr. Andoni Bianca-Ramona#cirectiamedicala #medicinamilitara #covid19

Posted by Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale on Thursday, April 30, 2020

Focșani, un nou focar de infecție

Spitalul Județean de Urgență din Focșani a devenit focar de infecție, la fel ca și spitalul din Suceava. Zece cadre medicale au fost infectate în acest spital, prilej pentru ministrul Nelu Tătaru să numească o conducere militară și la Focșani, asemeni modelului Suceava. Lipsa protocoalelor, a materialelor de protecție dar și proasta pregătire a medicilor a dus la această situație nedorită în Vrancea.

ADVERTISEMENT
Tags: