Sporturi

Mesaj emoționant transmis de soția lui Michael Schumacher: “E un luptător, nu va renunța!”

13.11.2018 | 14:06
Soția lui Michael Schumacher, mesaj emoționant la 5 ani de la teribilul accident

Soția lui Michael Schumacher a transmis un mesaj emoționant la aproape 5 ani de la teribilul accident de schi suferit de legenda din Formula 1. Într-o scrisoare trimisă cântăre’ului german Sascha Herchenbach, Corinna scrie că fostul pilot este “un luptător” care “nu va renunța niciodată.”

Fostul campion mondial de Formula 1  este în continuare în comă și primește tratament la locuința sa din Elveția, după ce la finalul anului 2013 a fost la un pas de moarte în urma unui accident de schi suferit în Alpii Francezi, unde își petrecea vacanța împreună cu familia și prietenii. Germanul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale complicate, iar medicii au spus că ar fi murit cu siguranță dacă nu ar fi purtat cască de protecție. Schumacher a rămas în comă, iar starea lui este în continuare gravă.

Soția lui Michael Schumacher, mesaj emoționant la 5 ani de la teribilul accident

La aproape 5 ani de la teribilul accident suferit de Michael Schumacher, un cântăreț german scoate la iveală o scrisoare emoționantă primită de la soția fostului campion mondial, Corinna. Sascha Herchenbach susține că a primit scrisoarea după ce a lansat melodia “Born to Fight” (Născut luptător), pe care i-a dedicat-o lui Michael și i-a trimis un CD soției acestuia. “Știm toți că Michael este un luptător. Îți mulțumesc din inimă pentru mesaj și pentru cadoul care ne va ajuta să trecem mai ușor peste aceste momente grele. Este plăcut să primești atâtea gânduri bune, înseamnă foarte mult pentru familia noastră”, a scris Corinna în scrisoarea trimisă artistului german.

Herchenbach a compus melodia la un an de la accidentul din Alpi și nu a menționat când a avut interacțiunea cu soția lui Schumacher. “Nu mă așteptam să primesc un răspuns, am fost copleșit. Scrisoare era de mână și semnată de Corinna”, a declarat artistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri