Premier League

Mesajul sfâșietor al familiei lui Sala: „Acum putem să ne jelim fiul și fratele”

08.02.2019 | 14:07
Mesajul sfasietor al familiei lui Sala Acum putem sa ne jelim fiul si fratele

Emiliano Sala a fost declarat oficial mort în noaptea de joi spre vineri, după accidentul care a îndoliat întreaga lume microbistă. Oficialii au confirmat că trupul neînsuflețit descoperit pe fundul Canalului Mânecii aparținea fotbalistului argentinian. Astfel, lumea fotbalului a reacționat pe rețelele de socializare la auzul acestei  vești. Cel mai emoționant mesaj a fost transmis însă de către familia lui Sala.

 „Acum putem să ne jelim fiul și fratele”, a scris familia lui Emiliano Sala, într-un comunicat oficial în care le-au și mulțumit echipelor de salvatori pentru faptul că au localizat epava avionului și au adus la suprafață trupul fotbalistului. „Am dori să vă mulțumim tuturor pentru semnele de afecțiune și suport pe care ni le-ați oferit într-un moment atât de dureros al vieții noastre”, se mai arată în comunicatul familiei Sala.

Mama lui Emiliano Sala

Mesajul familiei Sala, după ce trupul argentinianului a fost recuperat

„Să vedem atât de multă lume făcând tot posibilul să ne ajute să îl căutăm a fost un ajutor extraordinar pentru noi”, mai era scris în mesajul familiei. De asemenea, părinții lui Sala trimiteau gânduri bune și către familia pilotului de 59 de ani al avionului, David Ibbotson, care încă este dat dispărut: „Sperăm ca autoritățile să facă tot posibilul să îl găsească”. Și sora lui Emiliano, Romina, a scris un mesaj pe rețelele de socializare: „Sufletul tău va străluci pentru totdeauna și astfel îmi va lumina existență. Te iubesc, frățiorul meu”, a scris Romina, pe contul ei de Instagram.

Sora lui Emiliano Sala, Romina

Avionul prăbușit a dispărut pe 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii. Emiliano Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alătura formației care a plătit pentru el aproape 20 de milioane de euro. Emiliano Sala a călătorit înainte de la Cardiff la Nantes cu acelaşi avion pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi. Pentru căutarea lui Emiliano Sala s-au cheltuit peste 300.000 de euro.