News

Florin Călinescu, atac virulent la adresa PSD, după încarcerarea lui Liviu Dragnea: „Cea mai jegoasă adunare, o șerpărie!”

28.05.2019 | 18:53
Florin Calinescu atac virulent la adresa PSD dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea Cea mai jegoasa adunare o serparie

Actorul și realizatorul tv Florin Călinescu nu a avut milă de Partidul Social-Democrat, după rezultatul alegerilor europarlamentare și după condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea. Călinescu a ținut să îl ironizeze pe Dragnea, într-o postare dură pe rețelele de socializare, în care îi arată că nu a lăsat nimic în urma lui în partid.

Florin Călinescu îi face praf pe Liviu Dragnea și pe cei de la PSD

Călinescu a făcut apropo de invitația pe care Liviu Dragnea a făcut-o unui jurnalist în Palatul Parlamentului, când l-a invitat să meargă cu el la baie. Actorul a spus într-o postare următoarele: „1 iunie e aproape. Ce am promis, e promis. Pe cei de azi să îi lăsăm, pe unii să sărbătorească, pe alții să jeleaască. Livulică, ție, o “ la baie” cât ma puțin traumatizantă. Te ajută consilierii și avocații tăi”, a scris Călinescu.

Călinescu, care în prezent este unul dintre prezentatorii emisiunii „Românii au Talent”, a vorbit despre ceea ce rămâne în urma lui Dragnea în PSD: „M-am rugat de tine, aici, de doi ani să asculți. Remarcabil este că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid. Ce șerpărie, ce crocodilie lași să se lupte pentru mizeria creată de Iliescu și care te-a făcut pe tine Ironman. Pentru trei ani și ceva plus ce o să mai vină… O să îți aduc câteva ceva pentru la baie”, a spus fostul actor.

Mesajul lui Florin Călinescu pentru Liviu Dragnea *foto: facebook Florin Piersic
Mesajul lui Florin Călinescu pentru Liviu Dragnea *foto: facebook Florin Călinescu

PSD a încasat o înfrângere dură la alegerile europarlamentare din 26 mai. Social-democrații au adunat în jur de 23%, fiind pe locul doi, după PNL. Mai mult, a doua zi după aceste alegeri, liderul Liviu Dragnea a primit o condamnare de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.