Nicio categorie

SEXY şi REA! Lora, dezvăluiri din DORMITOR

Lora este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Succesul ei se datorează unei pasiuni foarte mari şi multor ore de muncă. A cucerit topurile muzicale însă nu se fereşte să...
09.08.2014 | 17:29

Lora este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Succesul ei se datorează unei pasiuni foarte mari şi multor ore de muncă. A cucerit topurile muzicale însă nu se fereşte să vorbească despre oamenii care îi pun beţe în roate.

lora - sexy la plaja lora123 lora-si-a-serbat-ziua-de-nastere-unde-s-a-distrat-cantareata_2_size14

Celebritatea are şi bune şi rele. Aşa se întâmplă şi în cazul Lorei, care pe lângă admiratori, are o mulţime de oameni “meschini” care îi vor răul. Cu toate astea, cântăreaţa spune că este dispusă să ducă orice luptă, indiferent cât de grea ar fi ea, pentru a putea reuşi în ce şi-a propus.

Lora 9 Lora-5

“Lumea mea este frumoasă, luminoasă, veselă, iubitoare, liberă să-şi exprime trăirile, fără să jignească, fără să judece sau să critice diferenţele..dar dacă mă intersectez cu lumea meschină, rea, nedreaptă, total opusul lumii mele, va primi de la mine, exact ceea ce merită. Eu sunt un om corect şi ştiu că toţi suntem egali în drepturi, pun pasiune în mod egal şi când mă atinge bunătatea şi când lupt cu răutatea, dar nu le tratez niciodată la fel. Noapte bună lume bună, să te odihneşti bine, pentru că mâine este o nouă luptă şi trebuie să rezişti”, spune Lora.

Sursă: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri