Life

Mesajul cu tâlc postat de Lidia Buble în urma problemelor pe care le-ar avea cu legea: „Am făcut lucruri rele”

Lidia Buble a postat un mesaj mai mult decât sugestiv, în care explică felul în care se simte după ultimele probleme apărute în viața ei, unele care au dus-o chiar la DIICOT.
15.11.2021 | 10:35
Mesajul cu talc postat de Lidia Buble in urma problemelor pe care lear avea cu legea Am facut lucruri rele
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a postat un filmuleț pe Instastory, al cărui mesaj este cât se poate de limpede, legat de cum se simte artista după ce a ajuns să dea explicații procurorilor DIICOT într-o speță destul de neplăcută.

Fosta concurentă de la Asia Express nu are niciun regret, spunând că își asumă tot ce a făcut în viață. Mai mult, artista recunoaște în mod indirect că a făcut și greșeli, dar că dacă oamenii o iubesc cu adevărat o acceptă așa cum este.

ADVERTISEMENT

Ex-iubita lui Răzvan Simion a ținut să posteze un clip care cu siguranță a ajuns la inimile fanilor, dezvăluind în acest fel ce este în sufletul ei.

Lidia Buble, mesaj sugestiv postat pe Instagram: „Nu am timp să am regrete”

„Nu am timp să am regrete. Mergem mai departe. Pentru că suntem acceptați pentru ceea ce suntem. Nu pentru ceea ce credem că ar trebui să fim. 

ADVERTISEMENT

M-am acceptat pentru ceea ce sunt. Nu pentru ceea ce ar trebui să fiu. Pentru că asta e o minciună. Am făcut lucruri rele. Am făcut lucruri bune. Cel mai bine ar fi să te ierți și să mergi mai departe”, sunt cuvintele cu care Lidia Buble se identifică perfect în perioada aceasta.

De când s-a aflat despre problemele cu justiția, cântăreața a păstrat o tăcere totală în legătură cu dosarul în care ar fi mituit un polițist pentru alcool.

ADVERTISEMENT

Cântăreața, băgată în belele de un prieten

Potrivit informațiilor publicate de gândul.ro, Lidia Buble a fost oprită într-o seară de polițiști. A fost rugată să sufle în aparatul etilotest. Diva a refuzat să facă asta și ar fi sunat un prieten pentru a-i cere ajutorul.

Individul respectiv i-ar fi zis artistei că va scăpa mai ușor dacă îi mituiește pe cei doi agenți de poliție. Lidia ar fi ajuns la o înțelegere cu oamenii legii, însă de belea tot nu a scăpat.

ADVERTISEMENT

Telefonul bărbatului cu care Lidia vorbise, cerându-i un sfat despre cum să procedeze, era monitorizat, astfel că muziciana a picat pe înregistrări.

În acest fel, procurorii DIICOT au aflat despre fapta comisă de Lidia. Bărbatul cu care Lidia se consfătuia era deja vizat într-un dosar penal, iar acum va fi cercetat și pentru instigare la dare și luare de mită.

 

ADVERTISEMENT