News

Urare inedită de Crăciun de la MAI. Polițiștii au transmis un mesaj cu ajutorul luminilor de la autospeciale, pe ritm de colind

Ministerul Afacerilor Interne a transmis o urare inedită de sărbători. Aceștia s-au folosit de mașinile de intervenție și de colinde pentru un mesaj de Crăciun.
25.12.2021 | 13:30
Urare inedita de Craciun de la MAI Politistii au transmis un mesaj cu ajutorul luminilor de la autospeciale pe ritm de colind
ADVERTISEMENT

Polițiștii le-au urat românilor un mesaj de Crăciun inedit, cu ajutorul autospecialelor.

Astfel, angajații MAI au transmis prin semnalele luminoase ale mașinilor de intervenție un mesaj de sărbători.

Festival de lumini și colinde ale MAI, de Crăciun. Ce urare a făcut instituția

De asemenea, pentru ca urarea să fie completă, pe fundal au răsunat și colinde, iar luminile erau în tandem cu acestea, creându-se un adevărat spectacol luminos, pe ritm de colinde.

ADVERTISEMENT

Videoclipul respectiv, care durează 45 de secunde, a fost postat pe Ministerul Afacerilor Interne pe rețelele de socializare.

Oamenii au fost încântați, astfel că nu s-au sfiit să apese butonul de like sau chiar să distribuie filmulețul.

ADVERTISEMENT

„Sărbători frumoase și liniștite tuturor! Crăciun fericit!”, se arată în mesajul care însoțește postarea respectivă.

Videoclipul respectiv a fost apreciat de aproape 8.000 de persoane și au fost adăugate peste 500 de comentarii. Circa 1.000 de oameni au decis să îl distribuie, pentru ca el să fie văzut și de prietenii lor.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au prins în trafic pe Moș Crăciun

Tot o postare făcută de MAI pe rețelele de socializare arată că agenții de la traficul rutier l-au oprit chiar pe… Moș Crăciun!

Acesta avea toate actele în regulă, iar „sania” sa era dotată cu toate lucrurile necesare pentru a circula pe străzi, dar și cu portbagajul umplut până la refuz cu cadouri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii legii au ținut să precizeze că Moș Crăciun se grăbea, dar nu a depășit nici viteza legală.

„- Permisul de conducere, cartea de identitate și documentul de înmatriculare a “saniei”– valabile și prezentate; – Inspecția tehnică periodică- valabilă;

– Asigurarea obligatorie verificată online- valabilă; – Rezultatul la Alcooltest- zero… despre alte substanțe, nici nu are rost să vorbim;

– Vizibilitatea în “sania” încărcată – deși umplută până la refuz cu cadouri, luneta și gemurile laterale nu erau acoperite de acestea; – Gradul de transparență a geamurilor laterale – în parametri legali;

– Documentele referitoare la bunurile transportate – la purtător, inclusiv cu scrisorile trimise de copii; – Viteza – deși se grăbea, legală.

Vă asigurăm că nu a stat mult, deci are timp să ajungă la toți în această seară. În concluzie: Fii ca Moș Crăciun!”, se arată pe pagina de Facebook a ministerului.

ADVERTISEMENT