El e stelistul care îi dă mesaj lui Contra: “Aştept să mă cheme”

Alex Bradescu    Marian Popovici   
in Stiri sportive
12/01/2018, 15:23
El e stelistul care îi dă mesaj lui Contra: “Aştept să mă cheme”

Unul dintre cei mai longevivi străini din Liga 1, Junior Morais spune că s-a întâlnit deja cu selecţionerul Cosmin Contra, dar nu a discutat încă nimic concret despre situaţia sa. Aşteaptă întâi actele.

“Am depus actele şi aştept să mă cheme. Dacă e, merg cu mare plăcere. Dacă nu, rămân ca suporter.  Doar ne-a salutat Contra, nu am vorbit despre situaţia mea. Am şapte ani în România, am familie, am copil, mă gândesc că am dreptul la cetăţenie”, a spus Junior Morais într-o conferinţă de presă susţinută în Antalya.

Junior Morais a fost transferat în România în ianuarie 2011, de la formaţia portugheză Freamunde. În Brazilia a jucat pentru Sao Cristovao. FCSB l-a transferat în această vară, după ce jucătorul a fost într-un litigiu cu Astra cu privire la contract.

În acest sezon, Junior Morais a jucat 13 meciuri în Liga 1 pentru FCSB, la care a adăugat şi 9 prezenţe în cupele europene. A marcat un singur gol, în returul cu Sporting, scor 1-5, şi unul în victoria cu Lugano, scor 1-2. 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.