El e stelistul care îi dă mesaj lui Contra: "Aştept să mă cheme"

liga 1, fcsb, cosmin contra, echipa nationala, junior morais

Junior Morais aşteaptă să devină cetăţean român cu acte în regulă şi îi transmite un mesaj lui Cosmin Contra. Vrea să vină la echipa naţională.

Unul dintre cei mai longevivi străini din Liga 1, Junior Morais spune că s-a întâlnit deja cu selecţionerul Cosmin Contra, dar nu a discutat încă nimic concret despre situaţia sa. Aşteaptă întâi actele.

"Am depus actele şi aştept să mă cheme. Dacă e, merg cu mare plăcere. Dacă nu, rămân ca suporter.  Doar ne-a salutat Contra, nu am vorbit despre situaţia mea. Am şapte ani în România, am familie, am copil, mă gândesc că am dreptul la cetăţenie", a spus Junior Morais într-o conferinţă de presă susţinută în Antalya.

Junior Morais a fost transferat în România în ianuarie 2011, de la formaţia portugheză Freamunde. În Brazilia a jucat pentru Sao Cristovao. FCSB l-a transferat în această vară, după ce jucătorul a fost într-un litigiu cu Astra cu privire la contract.

În acest sezon, Junior Morais a jucat 13 meciuri în Liga 1 pentru FCSB, la care a adăugat şi 9 prezenţe în cupele europene. A marcat un singur gol, în returul cu Sporting, scor 1-5, şi unul în victoria cu Lugano, scor 1-2. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074