Sport

Mesaj pentru Edi Iordănescu înaintea meciului Finlanda – România: „Jucătorii nu au școală multă, nu mai filosofa cu ei… Doar antrenează-i!” Exclusiv

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei, a vorbit pentru FANATIK înainte de ultimele două meciuri ale naționalei cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.
22.09.2022 | 11:20
Mesaj pentru Edi Iordanescu inaintea meciului Finlanda  Romania Jucatorii nu au scoala multa nu mai filosofa cu ei Doar antreneazai Exclusiv
Mesaj pentru Edi Iordănescu înaintea meciului Finlanda - România: „Jucătorii nu au școală multă, nu mai filosofa cu ei... Doar antrenează-i!” FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea i-a transmis un mesaj selecționerului Edi Iordănescu prin intermediul FANATIK, înainte de ultimele două meciuri ale „tricolorilor” din Liga Națiunilor.

Ionel Ganea îl atacă pe Burleanu înainte de ultimele două meciuri ale naționalei din 2022: „Nenea Buruiană poate să răspundă. S-au vândut pentru nimica toată!”

Ionel Ganea îl consideră pe președintele FRF principalul responsabil pentru rezultatele echipei naționale: „Nu știu dacă ar trebui să mai continue Edi Iordănescu… Numai nenea Buruiană (n.r. Răzvan Burleanu) poate să răspundă. El l-a adus, nu?”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al naționalei nu i-a uitat nici pe cei care l-au ales pe Burleanu: „Dacă ăia care l-au ales pe Burleanu, au ales așa? S-au vândut pentru nimica toată! Ce să le faci?! Ne merităm soarta și asta e”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ganea e surprins și de jucătorii care au ales să nu mai vină la echipa națională a României, așa cum e cazul lui Alexandru Maxim: „Nu se întâmpla pe vremea noastră, dar poate s-a supărat că nu l-a convocat. Poate își schimbă decizia”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, a fost surprins de convocarea lui Daniel Boloca și este încântat de forma excelentă a lui Alibec: „Eu cred că pe toată lumea a surprins convocarea lui Daniel Boloca. Alibec mi se pare iar că e în formă. Arată bine și din punct de vedere fizic”.

Ionel Ganea, sfaturi pentru selecționerul Edi Iordănescu: „Mesajul trebuie să fie simplu și precis”

Fostul mare atacant are un sfat prețios pentru selecționerul României: „Edi trebuie să nu filosofeze așa mult, pentru că noi fotbaliștii nu suntem cu școală multă sau educați pe la școli înalte. Mesajul trebuie să fie simplu și cât mai precis. Dar trebuie să îi antrenezi”.

ADVERTISEMENT

Ganea totuși e destul de pesimist cu privire la șansele României în meciurile cu Finlanda și Bosnia: „Sincer nu știu ce șanse mai avem! Noi vorbim dar nu mai avem nici noi forță. Să dea Domnul să facă 6 puncte. Eu m-aș bucura să câștigăm, să facem șase puncte și să ne mai ridicăm și noi în clasament”.

Ionel Ganea salută revenirea lui Nicolae Stanciu la echipa națională: „Eu cred că Stanciu e cel mai în formă jucător. Sper să îl mai cheme. E foarte greu să vorbești acum despre echipa națională”. 

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să preia naționala României: „Eu cred că el chiar merită!”

Dan Petrescu e pe picior de plecare de la CFR Cluj, iar Ionel Ganea ar fi primul care s-ar bucura daca Petrescu ar accepta să preia naționala la finalul acestei campanii: „Eu cred că Dan Petrescu poate fi o variantă pentru echipa națională, dar nu știu dacă ar accepta.

Eu m-aș bucura pentru el la câte lucruri bune a făcut, câți ani a jucat la echipa națională. Eu cred că el chiar merită”, a mai spus Ionel Ganea pentru site-ul nostru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,61 este cota pentru „pauză sau final X” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT