Goian îl felicită pe Gigi! "Şumudică NU avea ce să caute la Steaua!"

STEAUA. Dorin Goian a mărturisit pentru FANATIK.RO că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere atunci când l-a preferat pe Dică în locul lui Marius Şumudică.

STEAUA. Nicolae Dică este al doilea jucător din generaţia Steaua 2006 care preia ca antrenor principal echipa lui Gigi Becali deşi nu are licenţa PRO. Însă Dorin Goian consideră că "Dicanio" are acum un avantaj în plus faţă de Mirel Rădoi.

"Mă bucur foarte mult pentu Dică şi consider că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere deoarece Şumudică nu avea ce să caute la Steaua. Nu am nimic personal cu Şumi, dar trecutul său rapidist şi conflictele pe care le-a tot avut în ultimii ani cu fanii Stelei nu-l recomandau deloc să vină el la Steaua. Nu uitaţi nici de răutăţile pe care le-a avut faţă de Dică acum câteva luni şi cum i-a vorbit.

Dică este un băiat extrem de ambiţios şi cred că are şi un avantaj faţă de Mirel Rădoi. El îl are pe Meme alături. Mirel nu l-a avut pe Meme şi lucrul asta s-a simţit. Am înţeles că o să vină cu el la Steaua şi Cornel Cernea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Noi cei din generaţia Steaua 2006 am vorbit pe grupul nostru de wattapp, cu Dică, despre şansa care i s-a oferit acum", a spus Goian.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695