News

Mesaj sfâșietor al mamei șoferului de TIR omorât în Franța: “Mă voi ruga în fiecare zi”

Mama lui Mihai, șoferul de TIR omorât în Franța, a postat un mesaj sfâșietor.
24.05.2021 | 10:54
Mesaj sfasietor al mamei soferului de TIR omorat in Franta Ma voi ruga in fiecare zi
Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama lui Mihai, șoferul de TIR omorât într-o parcare din Franța trece prin moment cumplite. Femeia încearcă cu disperare să facă rost de bani pentru ca trupul fiului ei să fie repatriat.

Mama lui Mihai Spătaru a găsit puterea și a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare dedicat șoferilor de TIR.

ADVERTISEMENT

Mesaj sfâșietor al mamei șoferului de TIR omorât în Franța

În urmă cu câteva zile, Mihai Spătaru a fost ucis cu brutalitate într-o parcare din Franța. Mama sa este devastată de durere și nu își poate reveni. Femeia încearcă cu disperare să facă rost de bani pentru a putea repatria trupul copilului ei.

Colegii acestuia, dar și persoane impresionate de tragedie i-au întins o mână de ajutor. Mama lui Mihai a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

“Sunt mama lui Mihăiță. Eu vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de mine și pentru ajutorul dat. Aveți grijă de voi, oameni frumoși. Drumuri bune și mă voi ruga în fiecare zi ca Dumnezeu să vă ferească de necaz!”, le-a transmis mama lui Mihai, colegilor fiului ei.

Chiar dacă va strânge suma necesară, deocamdată femeia nu își va putea aduce fiul în țară. Autoritățile din Franța spun că trupul lui Mihai Spătaru va fi repatriat după terminarea anchetei.

ADVERTISEMENT

Mihai Spătaru a fost ucis sub privirile soției

Mihai se afla, în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, împreună cu soția sa. Bărbatul i-a spus soției că va merge la toaletă, apoi va verifica încărcătura camionului.

În spatele acestuia a fost înjunghiat cu o sabie de o persoană necunoscută. În parcare ar fi fost și alte persoane, dar acestea nu au intervenit. Ambulanța și poliția au sosit după mai bine de o oră, dar era prea târziu.  Autoritățile din Franța încearcă să-l găsească pe criminal.

ADVERTISEMENT

“Atât îmi vreau, băiatul acasă. Nu vreau să îmi vină cu nimic, să îmi aducă saci de bani. Viața copilului meu nu mi-o poate da nimeni. Atât vreau, băiatul în viață. Atât voiam.

Mi l-a ucis. Cine l-a ucis, să plătească, dar m-a ucis și pe mine odată cu el. Eu sunt moartă pe dinăuntru, eu nu mai știu ce e cu mine. Nu mai știu, tremur toată. Nu îmi revin, nu mai pot”, a declarat mama lui Mihai, la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT
Tags: