News

Mesaj şocant despre moartea lui Costin Mărculescu: „S-a făcut dreptate”

13.06.2020 | 13:28
Mesaj socant despre moartea lui Costin Marculescu Sa facut dreptate
ADVERTISEMENT

Mesaj şocant despre moartea lui Costin Mărculescu postat de actorul Ștefan Caraman. Acesta a publicat pe o rețea de socializare mai multe rânduri în care l-a criticat dur pe cel găsit fără suflare în propria locuință în urmă cu doar câteva zile.

Mesaj şocant despre moartea lui Costin Mărculescu

Ștefan Caraman a adus aminte de paradele modelelor de la agenția pe care Costin Mărculescu o înființase în urmă cu aproape 20 de ani.

ADVERTISEMENT

”Adică pe fraierul ăla care latră pe videoblog prostii cu virgine îl umflă poliția, iar jegul ăsta care a alimentat protipendada Bucureștiului cu „modele” (proaste găsite pe la țară și transformate în parașute de lux) are parte de „lacrimi și durere”.

„S-a făcut dreptate”

Ar trebui ca grupul ăla de activiste naive care s-au afișat mai ieri prin Piața Universității cu afișe antirasim să apară acum cu ceva pe care să scrie atât: „băi, s-a făcut dreptate”. Cam asta e lumea în care trăim”, a scris Caraman.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că actorul Costin Mărculescu a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, decedat în baia locuinței.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus la INML, unde i s-a făcut autopsia. În cele din urmă, legiștii au anunțat că actorul a murit din cauza unui infarct.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a devenit cunoscut publicului larg după ce a jucat în „Liceenii”. Acesta a fost coleg de distribușie cu Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Regretatul actor va fi înmormântat la Cimitirul Reînvierea din Capitală, iar apropiații au pus la punct fiecare detaliu pentru a-l putea conduce cum se cuvine pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Trecerea sa în neființă i-a luat prin surprindere nu doar pe membrii familiei, ci și pe toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Toată lumea l-a descris pe Costin Mărculescu drept un bărbat pozitiv, plin de energie, care iubea nespus viața.

 

ADVERTISEMENT