Sport

Mesaj suburban în birourile FRH: “Eu dau m**e, nu explicaţii!”. Reacția președintelui Constantin Din: „Chiar eu l-am dat jos!”. Update

Scandal cu tentă obscenă în handbalul românesc. Mona, soția fostului handbalist Alin Șania, a agăţat un afiş jignitor în biroul ei: „Eu dau m**e, nu dau explicații!”.
23.03.2023 | 20:25
Mesaj suburban in birourile FRH Eu dau me nu explicatii Reactia presedintelui Constantin Din Chiar eu lam dat jos Update
Mesaj suburban în birourile FRH: "Eu dau m**e, nu explicaţii!". Reacţia Federaţiei Române de handbal după ce fotografia s-a viralizat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
23-03-2023
18:31

Reacția președintelui FRH

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a vorbit pentru ProSport despre incident: „Chiar eu am fost cel care a dat jos acel mesaj, imediat cum l-am văzut. Ce pot să vă spun este că am declanșat imediat o anchetă internă și rămâne de văzut ce se va întâmpla (n.n. cu Mona Șania).

Am văzut și eu ce amploare a luat acest caz. Vreau să sublinez faptul că ar trebui să scoateți în evidență și lucrurile pozitive care se întâmplă în handbal, în sport”, a mai spus președintele FRH.

ADVERTISEMENT

Handbalul românesc la nivel de echipe naţionale se află în cădere liberă, iar la Federaţie se înmulţesc scandalurile. Ultimul dintre ele este legat de un mesaj suburban care a atârnat într-unul dintre birourile de la FRH.

Mesaj suburban în birourile FRH: “Eu dau m**e, nu explicaţii!”

Mona Şania, soţia fostului handbalist, Alin Şania, angajată ca secretară la Federaţia Română de Handbal a pus un mesaj suburban în birou, care a rămas pe perete două zile. Mesajul transmis: “Eu dau m***e, nu dau explicații”.

ADVERTISEMENT

Conform Gsp, Mona Şania a fost deranjată de faptul că i-au fost cerute explicaţii referitor la anumite acte din partea colegilor din departamentul contabil, astfel că secretara a răbufnit şi a pus mesajul pe perete.

Mesajul suburban din biroul FRH.
Mesajul suburban din biroul FRH.

Colegii au continuat în aceeaşi notă jignitoare: „Dar de luat?” / „Doar de la soț!”

Mesajul de pe bilte este un vers din melodia „Lacrimi de ceară”, a trupei Paraziții. Mesajul nu a fost dat jos, ci completat de colegii Monei Şania: „Dar de luat?” / „Doar de la soț!”.

ADVERTISEMENT

Mona Şania a fost antrenor coordonator la echipa naţională masculină de baschet 3×3 a României. A fost membră a partidului PLUS, pe listele căruia a candidat pentru funcţia de primar al comunei Găneasa, în iunie 2021.

Alin Şania a făcut parte din echipa cu care Constantin Din a câştigat alegerile FRH. Fostul handbalist a fost angajat ca antrenor federal la echipa masculină de seniori. Pe lângă rolul de antrenor federal, el este şi preşedinte al AJH Ilfov.

ADVERTISEMENT

Alin Şania, unul dintre cei mai importanţi handbalişti ai generaţiei sale!

Retras în vara anului 2020 de la HC Buzău, Alin Şania a fost unul dintre cei mai buni handbalişti ai generaţiei sale. A evoluat de-a lungul carierei la Dinamo, Steaua, Dunărea Călăraşi, Al Wasl Dubai, dar şi Melsungen, în Bundesliga.

Scandalurile se ţin lanţ la FRH. În urmă cu o lună, Cristina Neagu a fost înjurată la fiecare atingere de fanii Rapidului, în timpul derby-ului din Cupa României cu CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Fanii Rapidului s-au apărat şi au spus că au fost şi ei, la rândul lor, înjuraţi de Cristina Neagu. Scandalul a ţinut capul de afiş în spaţiul public pentru mai multe zile.

ADVERTISEMENT
O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții casei...
O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții casei în care iubitul ei și-a ucis acum trei săptămâni noua parteneră, în Spania
Sharapova nu uită! Rusoaica a folosit doar 3 cuvinte când și-a amintit de...
Sharapova nu uită! Rusoaica a folosit doar 3 cuvinte când și-a amintit de finala cu Simona Halep
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă...
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă o apă în Mamaia
Asta spune totul despre Ion Țiriac! Pe ce moft a putut plăti o...
Asta spune totul despre Ion Țiriac! Pe ce moft a putut plăti o sumă uriașă în fiecare dintre ultimii 30 de ani
S-a terminat pentru Gina Pistol! Soția lui Smiley a renunțat în mod oficial
S-a terminat pentru Gina Pistol! Soția lui Smiley a renunțat în mod oficial
Momente tensionate pentru Dorian Popa. A trăit spaima vieții lui, în plină stradă
Momente tensionate pentru Dorian Popa. A trăit spaima vieții lui, în plină stradă
Dezvăluiri făcute de mama fetei ucise în Berceni. Gestul cu care a fost...
Dezvăluiri făcute de mama fetei ucise în Berceni. Gestul cu care a fost surprinsă de iubitul ei. "Ce, nu-ți place?" | VIDEO
Ce s-a aflat despre suspectul căutat în cazul fetiței ucise și ascunse în...
Ce s-a aflat despre suspectul căutat în cazul fetiței ucise și ascunse în canapea
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în...
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în mod repetat. „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a...
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru. Acuzațiile fostului soț
Ca la ruși, la nimeni! S-au lăudat că au distrus tancuri Leopard 2,...
Ca la ruși, la nimeni! S-au lăudat că au distrus tancuri Leopard 2, dar s-au făcut de râs. Ce vehicule au doborât de fapt
HALEP este CEA MAI FERICITĂ! A venit anunţul aşteptat de toti. Breaking News
HALEP este CEA MAI FERICITĂ! A venit anunţul aşteptat de toti. Breaking News
Carol al II-lea a vrut o femeie măritată! Ce i-a oferit soțului femeii...
Carol al II-lea a vrut o femeie măritată! Ce i-a oferit soțului femeii pentru o noapte de AMOR!