Sport

Mesaj pentru Sergio Aguero de la Messi și colegii de națională: ”Suntem cu toți cu tine, Kun!”

Înaintea meciului cu Brazilia din preliminariile CM 2022, cu ajutorul unui banner uriaș, Messi și colegii din naționala Argentinei i-au transmis un mesaj de susținere lui Sergio Aguero, care suferă de aritmie.
17.11.2021 | 10:55
Mesaj pentru Sergio Aguero de la Messi si colegii de nationala Suntem cu toti cu tine Kun
ADVERTISEMENT

Argentina și Brazilia merg la Mondialele din Qatar după ce au remizat, 0-0, în partida disputată marția noaptea (după miezul nopții în România). Înaintea partidei, Leo Messi și colegii săi din naționala Argentinei au afișat un banner imens în care-și exprimau susținerea pentru atacantul Barcelonei, Sergio Aguero.

Reamintim, Sergio Aguero a acuzat probleme de respirație în timpul partidei cu Alaves. Jucătorul a fost schimbat în minutul 41, după ce s-a plâns de dureri în piept. A petrecut următoarele două zile în spital. Perioadă în care a fost pus și diagnosticul: probleme cardiace de aritmie. Și Sergio a fost sfătuit să ia trei luni de pauză.

ADVERTISEMENT

”Suntem cu toții cu tine, Kun!”, suna mesajul înscris pe banner

Problemele lui Sergio Aguero par să fie chiar mai grave. Radio Catalunya a anunțat că jucătorul Barcelonei ar putea să fie forțat chiar să se retraga. O decizie însă urmează să fie luată după ce atacantul de 33 de ani va mai fi supus unor teste amănunţite în următoarele săptămâni, când ar putea veni şi un verdict final.

”Suntem cu toții cu tine, Kun”, se spunea pe bannerul afișat de jucătorii Argentinei. Mesajul era însoțit de o fotografie cu Aguero sărbătorind marcarea unui gol pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Mesaj de susținere și din partea foștilor colegi

Nu este prima reacție de acest gen. Argentinianul a fost încurajat și de foștii săi colegi de la Manchester City. Club de la care s-a transferat la FC Barcelona în această vară.

”Am vorbit cu agentul jucătorului. Este o veste dificilă pentru Sergio și familia lui”, a spus managerul lui City, Pep Guardiola, pentru presa britanică.

ADVERTISEMENT

Pentru a continua: ”Îi doresc tot binele din partea tuturor oamenilor de aici. Președintele nostru, dar și eu îi dorim însănătoșire grabnică. Sănătatea și viața sunt mai importante decât orice altceva.

Este pe mâini bune, are grijă de el însuși, îi dorim o recuperare sigură și să se întoarcă dacă poate. Iar dacă nu, să se bucure de viața lui și de realizările de până acum. Să fie atent și în siguranță pentru tot restul vieții lui”.

ADVERTISEMENT

Fostul coechipier al lui Aguero, Kyle Walker, care se afla pe White Hart Lane când Fabrice Muamba a suferit un stop cardiac în timpul meciului de FA Cup în 2012, a adăugat că jucătorii lui City au fost în stare de șoc la auzul veștii.

”Am jucat cu Christian (Eriksen) și atunci, după momentul de la Euro te gândești la el și la familie”, a spus Walker.

”Sper că Sergio este bine. Am vorbit cu Christian acum câteva săptămâni prin mesaje. Aceste momente sunt o surpriză pentru că suntem sportivi în activitate și ne antrenăm în fiecare zi. În aceste cazuri însă, sănătatea este mai importantă decât fotbalul”.

ADVERTISEMENT