News

Mesaj viral de Crăciun de la SRI! Ce le-a transmis românilor în prag de sărbători

Mesaj viral de Crăciun de la SRI! Ce le-a transmis românilor în prag de sărbători Serviciul Român de Informații. Postarea a prins la public și a primit o mulțime de aprecieri și comentarii
25.12.2021 | 10:39
Mesaj viral de Craciun de la SRI Ce lea transmis romanilor in prag de sarbatori
ADVERTISEMENT

Serviciul Român de Informații nu a rămas dator nici în acest an și le-a transmis românilor un mesaj de Crăciun. La fel a făcut în ultimii ani și nici de data aceasta nu a lipsit tenta ironică.

Aceștia s-au referit la principalele atribuţii ale instituţiei și postarea nu a rămas deloc indiferentă. A strâns o mulțime de comentarii și aprecieri.

ADVERTISEMENT

Mesaj viral de Crăciun de la Serviciul Român de Informații!

„Sărbători fericite tuturor neascultătorilor”, a fost mesajul scris pe felicitarea de Crăciun postată pe pagina de facebook de SRI.

Cu toate acestea, în comentariul care însoţeşte fotografia, SRI a adăugat: „Desigur, şi celor ascultători”. Sute de oameni au ținut să comenteze mesajul.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, peste o mie de persoane au distribuit postarea instituției considerând-o una pe gustul lor. „Craciun plin de fire magice!”, le-a spus un utilizator celor din SRI.

„În timp ce vorbeam cu sora la telefon am făcut curat în dulap. Nu mai găsesc nefiind atentă la ce așezam ceva drag.

ADVERTISEMENT

Știți din întâmplare unde este rochia mea roșie era ținuta pentru Crăciun?”, a întrebat o femeie la postarea SRI-ului.

Au fost și oameni care nu au gustat gluma. „Faina asta, dar ieșim și noi din glumele cu ascultarea? Nicio sărbătoare sau vreun eveniment important fără.

ADVERTISEMENT

Până la urmă ajungem să credem că e pe bune cu ascultarea asta. Hai, Crăciun Fericit!”, a transmis un bărbat.

„Cele mai de preț daruri din toate cele pe care le vom primi sau le vom oferi în aceste zile de sărbătoare sunt împlinirea sufletească și recunoștința că-i avem pe cei dragi lângă noi.

Vă dorim să întâmpinați cu credință miracolul Crăciunului și să petreceți în armonie aceste sărbători, cu liniște și pace în suflet, cu sănătate și bucurie alături de familie și cei apropiați!”, au postat și cei de la STS pe pagina lor.

ADVERTISEMENT
Tags: