News

Mesaj viral postat de Florin Călinescu, despre PNL, PSD și Dragnea: ”Am decedat de râs!”

28.03.2019 | 08:21
Mesaj viral postat de Florin Calinescu despre PNL PSD si Dragnea Am decedat de ras

Florin Călinescu a postat un mesaj pe contul său de socializare care a devenit viral, despre PNL, PSD și Dragnea. De altfel, se știe că actorul își spune părerea despre tot ce se întâmplă în țară, dar și despre oamenii de la putere, în stilul caracteristic. De această dată, a luat la rând câteva partide, însă nu a lipsit nici liderul PSD din discuție.

Mesaj postat de Florin Călinescu, despre PNL, PSD și Dragnea

„Am decedat de râs. ludovic al întâiul, viconte de orban, a declamat ca pnlul tocmai a caftit psdul, in batalia de la câmpia €parlamentarelor. La strângerea de semnaturi”, a scris juratul de la ”Românii au talent”.

Ultimul eveniment marcant legat de unul dintre politicieni a fost starea de sănătate a lu Liviu Dragnea, aspect care nu i-a scăpat actorului, comentându-l și pe acesta pe pagina sa de Facebook. Vă reamintim că șeful PSD a fost prezent la începutul lunii martie, la PSD Ilfov, unde au avut loc alegeri pentru organizația locală, unde a vorbit celor prezenți o bună bucată de vreme.

Mesaj viral postat de Florin Călinescu, despre PNL, PSD și Dragnea: ”Am decedat de râs!”
”Am decedat de râs!”

Călinescu, despre starea de sănătate a lui liderului PSD

La câteva clipe după declarații, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital. La scurt timp, liderul PSD urma să fie reaudiat la instanța supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Problemele medicale ale acestuia au îngrijorat multă lume, dar au și adunat discuții și comentarii pe rețelele de socializare, iar printre cei care au scris câteva rânduri în mediul virtual despre starea lui Dragnea a fost, desigur, Călinescu. „Știre. Cică pe livulica îl doare coloana. Imposibil. Ca să te doară chestia respectivă, trebuie să o ai. Având în vedere că vine instanța peste el cred că mai curând îl doare în cur. Sănătate!”, a scris actorul.