Life

Mesajul cu care Zarug, fost concurent la Asia Express, i-a uimit pe fani: „Mi-am depășit moartea din copilărie”

Zarug, fost concurent de la Asia Express, s-a spovedit pe Instagram. Fashionistul a făcut o serie de confesiuni care i-a impresionat pe urmăritorii săi de pe rețeaua de socializare.
18.12.2021 | 16:51
Mesajul cu care Zarug fost concurent la Asia Express ia uimit pe fani Miam depasit moartea din copilarie
Zarug de la Asia Express, în platoul Chefi la cuțite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express este din ce în ce mai prezent pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Popularitatea pe care a câștigat-o în urma participării în reality-show-ul de la Antena 1 i-a crescut numărul de prieteni virtuali. În fața lor, acesta face tot felul de confesiuni despre viața lui, iar cea mai recentă postare i-a surprins atât de tare pe internauți încât aceștia i-au sugerat să scrie o carte.

Zarug a scris, printre altele, că între el și modă s-a creat o prăpastie în ultima vreme, lăsând să se înțeleagă că are alte planuri și cu totul alte așteptări.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express va face în curând 41 de ani, iar cu această ocazie a vrut să se arate așa cum este el, cu lucrurile bune și rele pe care le-a învățat de la viață.

Zarug, despre regretele și iluziile vieții sale

„De la înălțimea celor 40 de ani mă simt ca o bătrână care-și conduce, rând pe rând, cunoștințele pe ultimul drum și se vede ultima din dreptul porții așteptând să îi vină și ei rândul. Să fie bocită #patrujdezile și apoi dată uitării”, este o parte a textului pe care Zarug l-a scris pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fashionistul a mai spus că nu credea că va ajunge la vârsta de 40 de ani, toată viața crezând că dacă prinde vârsta de 36 de ani are deja un parcurs destul de longeviv.

Acesta a făcut o paralelă cu un joc preferat intitulat „Cum ar fi dacă”, imaginându-și tot felul de drumuri diferite comparate cu cel pe care l-a urmat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Moda, un rău necesar pentru fostul concurent de la Asia Express: „Orgoliul nu știe să se iubească pe sine”

Cât despre modă, Zarug a mărturisit că e într-o relație de iubire și ură: „Am iubit moda. Am încărcat-o cu cele mai înalte valențe. Credeam că ea mă va lăsa liber. Că va îmbrățișa cine sunt și că mă va iubi la rându-i. Dar moda e orgoliu. Orgoliul nu știe să se iubească nici pe sine”.

A explicat că motivul pentru care a decis să rămână în acest domeniu a fost din frică, obișnuindu-se poate prea mult cu universul hainelor și creațiilor.

ADVERTISEMENT

„Am plecat. M-am întors. Am închis ușa. Am redeschis geamul, mereu neștiind unde aș apuca-o dacă nu aș avea nici asta. Așa au trecut 10 ani. Așa mi-am depășit moartea din copilărie, încercând să scap dintr-o groapă săpată de mâinile mele”, a scris stilistul pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: