Life

Mesaje de 8 Martie pentru soție, fiică sau iubită. De Ziua Femeii ai cele mai frumoase urări

FANATIK îți prezintă câteva mesaje pentru soție, fiică sau iubită de 8 Martie, când este celebrată Ziua Internațională a Femeii. Iată care sunt cele mai frumoase urări!
07.03.2022 | 18:12
Mesaje de 8 Martie pentru sotie fiica sau iubita De Ziua Femeii ai cele mai frumoase urari
Mesaje de Ziua Femeii. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Pe 8 martie este celebrată Ziua Femeii și este momentul să-ți surprinzi mama, iubita sau soția, fiica, prietenele sau colegele cu cele mai frumoase mesaje.

Mesaje de 8 martie, de Ziua Femeii

De 8 martie ai ocazia să-ți exprimi dragostea și aprecierea față de femeile din viața ta prin mesaje speciale de Ziua Femeii. Iată câteva dintre cele mai frumoase urări pe care să le trimiți mamei, partenerei de viață, prietenelor sau colegelor.

ADVERTISEMENT

Mesaje de Ziua Femeii. Urări și SMS-uri pentru mamă

  • Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!
  • Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!
  • Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!
  • La mulți ani, mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!
  • Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră! La Mulți Ani, mama!
  • O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!
  • Mami, te iubesc! Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!

Versuri pentru mame, de 8 martie. Cele mai frumoase mesaje

De Ziua Femeii, mamele se bucură de o atenție specială din partea copiilor, care le pregătesc cele mai frumoase urări și felicitări. Iată câteva versuri pentru mame de 8 martie, pentru toate vârstele, potrivit totuldespremame.ro.

ADVERTISEMENT

1. “Astăzi este ziua mamei,
Zi frumoasă ca şi ea,
Toate florile din lume
Ţi le-aş da măicuţa mea. 

Grijulie şi duioasă,
Nu mă laşi să simt ce-i greu
Şi zâmbind mereu voioasă
Eşti tot timpu-n jurul meu.

ADVERTISEMENT

Tu mă-nveţi, măicuţă scumpă,
Munca să îmi fie dragă
Şi-ale tale sfaturi bune
Să le ţin o viaţă-ntreagă.

Vreau ca ziua ta să fie
Zi senină şi-nsorită.
Şi-aş mai vrea, iubită mamă,
S-ai o viaţă fericită.” (De ziua mamei)

ADVERTISEMENT

2. “Soare, azi de ziua mamei,
Mai frumos să străluceşti
Şi din cerul cel albastru
Pe toti norii să-i goneşti.

Vreau să fie ziua mamei
Cea mai mândră dintre toate
Şi să rog pe Domnul Sfântul
Să-i dea multă sănătate. (Ziua mamei)

3. “Mamă bună, mamă iubitoare,
Duioşia ta, n-are asemnănare.
Ochii vieţii i-am deschis pe tine,
Când mă legănai, gângurind cu mine.

Câtă grijă mi-ai purtat tu mie
Să mă creşti frumos, să mă vezi mai mare
Mamă bună, mamă iubitoare,
De ziua ta, îţi aduc o floare.” (Mama mea cea iubitoare)

Cele mai frumoase urări pentru fiică

  • Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Fii luminoasă, fără griji, minunată, gingașă, sănătoasă, veselă, înconjurată de mulți prieteni adevărați! Sănătate, fericire, succes, bunăstare și dragoste!
  • Te felicit, soarele meu! Tu ești o domnișoară adevărată – gingașă, bună și deșteaptă. Te felicităm cu ocazia zilei de 8 martie și îți dorim fericire, sănătate, iubire și bucurie în fiecare zi. Îți mulțumim pentru că exiști în viețile noastre!
  • Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și vreau să îți doresc să nu simți slăbiciune, oboseală, să întâmpini fiecare răsărit de soare cu zâmbet și speranță, să tinzi spre realizarea visurilor!
  • Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie. Vreau să îți doresc cât mai multe zile cu soare, apusuri romantice, succese și multe speranțe. Să nu știi ce înseamnă nenorocirea și tristețea, să ai parte doar de momente bune, pline de idei și vise.

Urări pentru iubită sau soție, de 8 martie

  • Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii!
  • Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
  • Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
  • De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?
  • Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!

Mesaje de Ziua Femeii pentru prietene și colege

Ziua de 8 martie este un prilej de a le trimite mesaje frumoase și prietenelor și colegelor. Iată câteva dintre cele mai speciale:

  • 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulţi ani!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!
  • De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
  • Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!
  • Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!
ADVERTISEMENT