Sport

Mesaje acide ale fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu CSA Steaua: ”Va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”

Cândva marele meci al fotbalului românesc, Dinamo - CSA Steaua a ajuns acum să se joace în Liga 2 Casa Pariurilor. Însă ambițiile au rămas aceleași între fanii celor două formații.
05.09.2022 | 21:05
Mesaje acide ale fanilor lui Dinamo inainte de derbyul cu CSA Steaua Va fi un meci intre noi pe banii nostri si ei tot pe banii nostri
Cândva marele meci al fotbalului românesc, Dinamo - CSA Steaua a ajuns acum să se joace în Liga 2 Casa Pariurilor. Însă ambițiile au rămas aceleași între fanii celor două formații. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Conducătorii ”câinilor” au reușit să strângă suma necesară pentru închirierea Arenei Naționale, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, astfel că întâlnirea programată vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, va avea loc pe cel mai mare stadion al țării.

Fanii lui Dinamo, mesaj ironic pentru rivalii de la CSA Steaua

Orgoliile sunt nemăsurate la un meci precum cel dintre Dinamo și CSA Steaua, iar fanii ”câinilor” nu au ratat ocazia de a transmite un mesaj ironic la adresa rivalilor, considerând că aceștia au preferat drumul ușor de a fi alături de o echipă susținută cu bani de la buget.

ADVERTISEMENT

”E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând.

E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2-a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute. Ne-a fost dor, recunoaștem.

ADVERTISEMENT

Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului”, se arată într-un mesaj postat de PCH pe pagina de Facebook.

”Câinii”, chemați în număr mare la stadion

Suporterii ”câinilor” le cer tuturor simpatizanților să vină la meciul de vineri, însă nu doar pentru faptul că întâlnesc CSA Steaua, ci pentru că trebuie să fie aproape de formația favorită în momentele cele mai grele.

ADVERTISEMENT

”Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2.

În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față. Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci”, au mai scris ultrașii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

PCH, virulentă la adresa fanilor CSA Steaua

Deși meciul de vineri naște discuții aprinse, PCH a ținut să le amintească tuturor dinamoviștilor faptul că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva echipa, în timp ce rivalii de la CSA Steaua trăiesc bine-mersi din banii statului.

”Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului.

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat. Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, se încheie postarea fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: